Onbeperkt internet van IMM op Republic Day

Onbeperkt internet van IMM op Republic Day
Onbeperkt internet van IMM op Republic Day

IMM schrapt de quota voor Istanbulites op 97 en 28 oktober, vanwege de 29e verjaardag van de Republiek. Istanbulites zullen vóór de Dag van de Republiek en de dag ervoor onbeperkt kunnen profiteren van de IMM Wi-Fi-service.


De IMM Wi-Fi-service die wordt aangeboden door het IMM-filiaal ISTTELKOM is onbeperkt vanwege de 29 oktober Republic Day. De dienst die wordt aangeboden in het kader van de vieringen die op de 97e verjaardag van de Republiek worden gehouden, duurt twee dagen. Istanbulites kunnen op 28 en 29 oktober gratis verbinding maken met de IMM Wi-Fi-service, zonder quota. Alle IMM-wifipunten in Istanbul kunnen vanuit de applicatie worden gebruikt.

4 miljoen gebruikers

De verhoogde servicekwaliteit door versterking van de infrastructuur van Turkije's grootste gratis Wi-Fi-internetnetwerk IMM, het aantal abonnees bereikte 4 miljoen. Het aantal gebruikers van IMM Wi-Fi, dat momenteel gemiddeld 7 duizend gebruikers bedient op 679 duizend 100 toegangspunten, zal naar verwachting toenemen met nieuwe locaties die zullen worden toegevoegd. Elke dag worden gemiddeld 3 lokale en 700 buitenlandse nieuwe gebruikers geregistreerd bij IMM Wi-Fi.

30 GB gratis internet per maand

Op andere dagen biedt de IMM Wi-Fi-service 2 gigabyte gratis internetservice aan inwoners van Istanbul met een dagelijkse snelheid van 1 megabit en een quotum van 30 gigabyte. Van de IMM Wi-Fi-service wordt maandelijks gemiddeld 200 terabyte aan downloads en 25 terabytes aan uploads uitgevoerd.

Rusland, Duitsland, Iran en Engeland profiteren het meest van de burgers van andere landen voor IMM Wi-Fi. De locaties met de meeste voorkeur zijn Beyoğlu İstiklal Caddesi, Sultanahmet, Kadıköy, Eminönü-plein en Taksim Atatürk-bibliotheek.

 

Prestigieuze onderscheiding wereldwijd

IMM Wi-Fi, dat veel aandacht trekt van inwoners van Istanbul en toeristen die naar Istanbul komen, heeft onlangs de eerste plaats gewonnen in de categorie 'Smart Cities' bij de 'Telecom World Awards 2020, een van de meest prestigieuze prijzen ter wereld. 16 jaar van de prijsuitreiking, de eerste keer dit jaar vanwege de online uitbraak, terwijl een van de prijzen die in 16 verschillende categorieën werden uitgereikt, met de IMM naar Wi-Fi in Turkije kwam. Bij het selecteren van de prijzen beoordeelt de jury diegenen die hun sector op de beste manier kunnen transformeren met technologie door gebruik te maken van innovatie en technologie, en de sector kunnen ontwikkelen en bedienen met verschillende partnerschappen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties