IMM-assistent-inspecteur kondigde degenen aan die in aanmerking komen voor het schriftelijke examen

IMM-assistent-inspecteur kondigde degenen aan die in aanmerking komen voor het schriftelijke examen
IMM-assistent-inspecteur kondigde degenen aan die in aanmerking komen voor het schriftelijke examen

Er zijn voorlopige aanvragen ontvangen om 657 assistent-inspecteurs in dienst te nemen van IMM op grond van de ambtenarenwet nr. 6. Het schriftelijke examen vindt plaats op 2 november in Yenikapı Eurasia Show and Art Center.


Voor de vacante adjunct-inspecteurs van de Metropolitan Municipality van Istanbul, tussen 9/10/2020 - 25/10/2020 (https://www.turkiye.gov.trDe vooraanmelding is elektronisch ontvangen op het adres.

2045 mensen hebben zich aangemeld voor het examen. 426 daarvan voldoen aan de eisen. Volgens de scoreclassificatie volgens de KPSS-resultaten, kwalificeerden de eerste 120 mensen zich voor het examen.

KPSS P657 score ranking voor kandidaten die elektronisch solliciteren tussen 48/9/10 - 2020/25/10 in overeenstemming met de bijzondere voorwaarden gespecificeerd in sub-clausule (A) van de eerste alinea van artikel 2020 van de ambtenarenwet nr. 48 rangschikking is gemaakt op basis van.

In dit verband, voor de lijst van kandidaten die worden uitgenodigd voor het schriftelijk examen (lijst van kandidaten die in aanmerking komen voor het examen) Klik hier.

Moet worden gemaakt voor het kader van de assistent-inspecteur schriftelijk examen op 2-11-2020 om 10.00 uur, Yenikapı Event Area wordt gehouden in Istanbul Metropolitan Municipality Eurasia Show and Art Center gelegen op Cerrahpaşa Mahallesi Kennedy Caddesi No: 46 Fatih Istanbul adres.

Het schriftelijke examen wordt voor alle kandidaten in één sessie afgenomen. Deze publicatie op onze website is een kennisgeving van de aankondiging van de toelating tot het examen, en kandidaten ontvangen geen document voor toelating tot het examen per post of andere communicatiemiddelen.

Het examen wordt afgenomen in twee fasen: schriftelijk (multiple choice testmethode) en mondeling. De namen van de kandidaten die geslaagd waren voor het schriftelijke examen en in aanmerking kwamen voor het mondeling examen waren opnieuw op 5/11/2020. www.ibb.gov.t is wordt aangekondigd om.

Overwegingen voor kandidaten die in aanmerking komen voor het examen

  • Kandidaten zullen de aankondiging voor het schriftelijk examen zorgvuldig bestuderen. Om de examenaankondiging te bereiken Klik hier.
  • Om het examen af ​​te leggen, moet de kandidaat beschikken over de originele identiteitskaart of Turkse identiteitskaart of paspoort waarvan de geldigheid niet is verstreken.
  • Bij deelname aan het examen, ID-nummer geschreven op Population Wallet of de Republiek Turkije geldigheidsduur van uw ID-kaart of uw identiteitskaart, paspoort of TRNC die u bij u moet hebben. De identiteitskaart moet voorzien zijn van een koude stempel, een up-to-date foto waardoor de kandidaat gemakkelijk herkend kan worden door de examinatoren (Let op: het examenpersoneel kan je misschien niet meenemen voor het examen op de examendag als ze je moeilijk kunnen herkennen van je foto.) En het paspoort moet geldig zijn vanaf de examendag. Identiteitskaarten en verlopen paspoorten die geen koude stempel of een bijgewerkte foto hebben waardoor de kandidaat gemakkelijk door de examinatoren kan worden herkend, of een TR-identiteitsnummer (TC-ID-nummer mag niet worden geschreven of later met de hand of getypt) worden niet geaccepteerd. Het is verplicht om een ​​foto op de identiteitskaart te hebben. Kandidaten die geen foto op hun identiteitskaart hebben, worden niet meegenomen naar het examen. Een kandidaat die deze documenten niet volledig bij zich heeft, wordt niet meegenomen naar het examen, ongeacht zijn / haar excuus. Tijdens het verkrijgen van de Turkse identiteitskaart, wordt de originele foto, ondertekend, verzegeld / met barcode QR-code "Tijdelijk identiteitsdocument" uitgegeven door het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Directoraat-generaal Bevolking en Burgerschap en geldig totdat de nieuwe identiteitskaarten zijn ontvangen, als geldig identiteitsbewijs geaccepteerd. Behalve die; rijbewijs, beroepskaart, enz. Alle andere documenten worden niet geaccepteerd als geldige identificatiedocumenten voor het afleggen van het examen.
  • Ga zeker een dag voor de examendag naar het gebouw waar u het examen aflegt om de adresgegevens te bevestigen. Om de locatie van het testcentrum te zien Klik hier.
  • Graag 30 minuten voor de examenduur aanwezig zijn bij de deur van het gebouw waar je het examen aflegt, zodat de identiteitscontrole, lichaamsonderzoek en plaatsing in de hal op tijd afgerond kunnen worden.
  • Kandidaten mogen geen mobiele telefoons, audio- en videorecorders of andere soortgelijke elektronische voorwerpen bij zich hebben bij de ingang van het Examencentrum.
  • Aangezien het water in het potlood, gum, puntenslijper, servet en doorzichtige plastic fles wordt geleverd door IMM; Breng geen gereedschap, apparatuur, drinken en eten mee naar het gebouw waar u het examen gaat afleggen.
  • Geef na het afronden van je examen je antwoordblad en vragenboekje (compleet met pagina's) aan de aanwezigen. Laat het niet in de wachtrij staan.
  • Let bij het betreden en verlaten van het examengebouw op sociale afstandsregels. Bij de ingang van het gebouw worden aan de kandidaten maskers en ontsmettingsmiddelen uitgereikt. Kandidaten kunnen met hun eigen maskers naar het examen komen.
  • Aangezien andere fasen van het rekruteringsproces afhangen van het af te nemen examen en de resultaten, wordt er geen excuus geaccepteerd om het examen niet af te leggen. Kandidaten die in aanmerking komen voor het afleggen van het examen, maar het examen niet afleggen op de aangekondigde examendatum, worden geacht het recht op het afleggen van het examen te hebben verloren.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties