IMM heeft het nieuwe model voor taxibeheer aan het publiek voorgesteld

IMM heeft het nieuwe model voor taxibeheer aan het publiek voorgesteld
IMM heeft het nieuwe model voor taxibeheer aan het publiek voorgesteld

Na goedkeuring door UKOME zal IMM opereren als taxibedrijf door middel van nummerplaathuur. Met het nieuwe systeem dat de servicekwaliteit in taxi's en de wettelijke rechten van chauffeurs zal verbeteren, zal aan burgers veiliger en sneller vervoer worden geboden. De plaatsvervangend secretaris-generaal van IMM, Orhan Demir, zei: "Deze 6 taxi's zullen in handen zijn van het publiek en dit zal de kwaliteit van andere taxi's verhogen."


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Department of Transportation introduceerde de details van het nieuwe taxibeheersysteem aan het publiek met de 6 nieuwe taxivoorstellen die in UKOME werden besproken tijdens de bijeenkomst in de IMM Çırpıcı Social Facilities.

De vergadering werd bijgewoond door IMM plaatsvervangend secretaris-generaal voor Transport Orhan Demir, IMM Transportation Department Head Utku Cihan, IMM Public Transportation Services Manager Barış Yıldırım, IMM Council Good Party SözcüSü Suat Sarı, vertegenwoordigers van de kamer van ambachtslieden, taxichauffeurs en persleden waren aanwezig.

In de presentatie van Elçin Lale Toktay van İBB-gelieerde onderneming Istanbul Transportation Inc. werden de huidige problemen van taxi's gepresenteerd, werden voorbeelden van hoogwaardige taxibeheersystemen in wereldsteden gepresenteerd en werd het nieuwe taxibeheersysteem van IMM uitgelegd.

In het nieuwe systeem, dat zal worden geïmplementeerd in geval van goedkeuring van UKOME, zal IMM, de eigenaar van het systeem, een dochteronderneming machtigen met een aanbesteding. Er wordt een model gemaakt waarin de servicekwaliteit wordt verhoogd met 6 duizend nieuwe taxi's die werken met kentekenhuur.

Bij de betaling van de vergoeding; Istanbulkart heeft alle opties van creditcard, online betaling en QR. De normen voor taxirijden worden in overleg met de Vervoersacademie bepaald en er vindt een uitgebreid examenproces plaats.

Met de zakelijke voordelen is het gericht op het verbeteren van kwaliteit en prestaties, het verlagen van de onderhoudskosten van voertuigen, het verbeteren van de rechten van de bestuurder, de veiligheid en hygiëne.

ORHAN DEMİR: "SERVICEKWALITEIT ZAL TOENEMEN MET HET NIEUWE SYSTEEM"

Orhan Demir zei: “Deze 6 taxi's zullen zeker in handen van het publiek zijn en dit zal de kwaliteit van andere taxi's verhogen. Dit is hoe het gebeurde in voorbeelden over de hele wereld. Het zal vroeg of laat met ons gebeuren. Onze mobiele İTaksi-applicatie is ook klaar, en we zullen deze zeer binnenkort in gebruik nemen vanaf de naam van het proefproces ”.

Demir zei dat ze een brief hebben geschreven aan alle relevante onderwerpen en de politie over de piratentaxi en dat ze van plan zijn dit probleem helemaal op te lossen, zei Demir: “Tot op heden zijn alle openbaarvervoersystemen met elkaar beconcurreerd en is er huur verkregen. Alle voertuigen voor openbaar vervoer maken echter deel uit van een systeem dat elkaar voedt. Door transport op een holistische manier te bekijken, zullen we veel opgebouwde problemen een voor een oplossen. 'Degenen die onze bijeenkomst hebben geboycot, komen hier alleen maar zeggen wat ze willen', zei hij.

SUAT SARI: "KLACHTEN ZULLEN WORDEN VERMINDERD, TAXI ZAL BETER GELD VERDIENEN"

IMM Council Good Party Sözcüs en Suat Yellow Transportcommissaris wezen erop dat in Istanbul en een piratentaxiprobleem werd in Turkije, hij vervolgde: "Maar inwoners en toeristen van Istanbul klagen over het huidige taxisysteem. Door een risico te nemen heeft IMM groot internationaal werk verricht en een belangrijke stap gezet om het systeem te verbeteren. IMM zegt dat ik zal bewijzen hoe ik deze kwaliteit kan verhogen met deze 6 voertuigen. Dit verhoogt ook de kwaliteit van de bestaande taxichauffeurskamers en verenigingen. De toepassing die in de praktijk moet worden gebracht, zal ook een einde maken aan verspilde ritten en taxi's die in de stad ronddwalen. Taxichauffeurs zullen meer geld verdienen. "

Vertegenwoordigers van taxiruimtes en taxichauffeurs die het woord namen tijdens de vergadering, verklaarden dat ze een nieuw systeem zullen steunen dat hun problemen zal oplossen door de problemen zoals hoge kosten, lange werktijden en piratentaxi te noemen.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) presenteerde het voorstel dat is opgesteld door het Istanbul Technical University Transportation and Transportation Vehicles Application-Research Center in overeenstemming met het "Technical Report on Examination of the Istanbul Taxi System and Strategic Approaches for the Future" tijdens de UKOME-bijeenkomst op 24 september.

Het voorstel over "Regulering van taxivervoer", dat tot doel heeft het totale aantal taxi's te verhogen tot 17 duizend 395 door in de eerste plaats 6 duizend nieuwe taxi's toe te voegen aan de bestaande 23 duizend 395 taxi's, werd besproken bij UKOME en er werd besloten om op de agenda te worden geplaatst na evaluatie door de subcommissie.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties