Zelfrijdende heftruck TOSB Roads

Zelfrijdende heftruck TOSB Roads
Zelfrijdende heftruck TOSB Roads

Automotive Industry Specialized Organized Industrial Zone (TOSB) Innovation Center en Automotive Technologies Research and Development Center (activiteiten in 2019 met OTAM-samenwerking startten Turkije's eerste "Driverless Vehicle Test Track" -bedrijf en blijft belangstelling trekken door start-ups. Het voertuigtestpark biedt nu onderdak aan het werk van de bestuurderloze vorkheftruck, ontworpen door SK ROBOTİK.


Coördinatie van het TOSB Innovation Center in het Automotive Technologies Research and Development Center (OTAM) om bij te dragen aan de ontwikkeling van de automobielsector in Turkije met de samenwerking en de kwaliteit van de diensten door het gebruik van gevestigde technologie te vergroten met als doel het leveren van het hoogste niveau Driverless Vehicle Test Track, de thuisbasis van het SK Robotics-bedrijf dat de zelfrijdende heftruck heeft ontworpen gastheren.

SK ROBOTIK, opgericht met als doel een ombouwkit met nationale software te produceren voor de autonomie van klassieke stapelbare voertuigen en de ontwikkeling van onbemande landvoertuigen; Hij is een van de gasten van het Driverless Vehicle Test Park, waar veel tests worden uitgevoerd op het gebied van zelfrijdende en elektrische voertuigtechnologieën. Getest systeem; Als software die kan worden toegepast op verschillende werkmachines zoals pallettrucks, vorkheftrucks, reachtrucks die worden beheerd door een menselijke operator en zelfs tractoren, maakt het autonoom werken mogelijk door lokaal ontwikkelde software en hardware aan het voertuig toe te voegen zonder de eigen structuur van het voertuig te beschadigen. Daarnaast kan het systeem met een knop worden gedeactiveerd en kan het voertuig weer ter beschikking worden gesteld aan de operator, en kan dit systeem bij een vernieuwing van het voertuig worden overgezet naar het nieuwe voertuig.

Dr. Dudaroğlu: "locomotievensector van de automobielsector Turkije"

TOSB Voorzitter van de Raad van Bestuur, die het werk van de Driverless Forklift ter plaatse onderzocht. Mehmet Dudaroğlu, die snel merkt dat goud blijft werken voor zelfrijdende voertuigen in de automobielsector in de wereld, zei dat de automobielsector een van de locomotieven voor Turkije is. Hij voegde eraan toe dat de testbaan, die openstaat voor iedereen en elke organisatie die werkzaam is op het gebied van zelfrijdende voertuigen, volledig afgesloten is voor verkeer en zijn diensten voortzet met een speciaal gebied beschermd tegen ongunstige weersomstandigheden.

Burhanoğlu "grote overwinning voor Turkije"

Ömer Burhanoğlu, TOSB-bestuurslid verantwoordelijk voor innovatie, zei: “Wij, als TOSB, volgen de richting van de auto-industrie en vooral de ontwikkeling van autonome voertuigen, wat een nieuw veld is, en we doen er alles aan om bij te dragen. TOSB is hierbij een van de belangrijke punten. 'Driverless Vehicle Test Track', tot aan de start van de toonaangevende industriële organisatie van Turkije, ziet de belangstelling van veel organisaties en instellingen. Hier denk ik dat Turkije een grote aanwinst zal zijn voor het geleverde werk, "zei hij.

Özcan: "We streven ernaar onze bedrijven infrastructuur te bieden bij de transformatie in de automobielsector"

Ekrem Özcan, algemeen directeur van OTAM, zei: "Als OTAM zijn we een bedrijf met speciale kennis en bekwaamheid in autotests. Met de transformatie van de auto-industrie diversifiëren we onze tests en voeren we ook studies uit naar autonome voertuigen, met name elektrische voertuigen. We hebben deze samenwerking gerealiseerd met TOSB Innovation Center voor autonome voertuigen om onze bedrijven infrastructuur te bieden en onze technische kennis te delen in de transformatie in de automotive. Tot nu toe hebben meer dan tien bedrijven en organisaties hier verschillende tests uitgevoerd. Nu hosten we Driverless Forklift-werken ”.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties