Gökmen Space Aviation and Education Centre opent deuren

Gökmen Space Aviation and Education Centre opent deuren
Gökmen Space Aviation and Education Centre opent deuren

Bursa Kamer van Koophandel en gebouwd onder leiding van de Kamer van Koophandel van Turkije's thematische ruimte eerste trainingscentrum Gökmen Aerospace Education Center (GUHE), opent zijn deuren op 30 oktober 2020 vrijdag, deelname van minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank.


Bursa Kamer van Koophandel en Industrie (BCCI) onder leiding van Bursa Metropolitan Municipality en de Turkse Wetenschappelijke en Technologische Onderzoeksraad van Turkije (TUBITAK) samenwerking in het budget van 200 miljoen pond zorgde voor bemande GUHE-deuren voor de bezoekers. Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank en het stadsprotocol zullen de opening bijwonen die op vrijdag 30 oktober 2020 om 15.00 uur zal plaatsvinden.

VOLLEDIG BINNENLANDSE 154 INTERACTIEVE LAY-OUT

Het centrum werd opgericht op een oppervlakte van 13 vierkante meter. Er zijn moderne vluchtsimulatoren op de eerste verdieping van de GUHEM, waar verschillende toepassingen staan, zoals 500 interactieve apparaten voor onderwijsdoeleinden, een centrum voor luchtvaartleer- en ruimte-innovatie en een verticale windtunnel, die allemaal voor huishoudelijk gebruik zijn. De tweede verdieping, genaamd de "Space Floor", biedt informatie over atmosferische gebeurtenissen, het zonnestelsel, planeten en sterrenstelsels.

ORIGINELE EN TOEGEKENDE ARCHITECTUUR

GUHEM, een van de pijlers van het Gökmen-project, geïmplementeerd door BTSO-voorzitter İbrahim Burkay en de raad van bestuur in 2013, heeft tot doel het bewustzijn van kinderen en jongeren op het gebied van ruimte en luchtvaart te vergroten. Het centrum, dat de aandacht trekt met zijn architectuur en een prijs ontving in de categorie 'Openbare gebouwen' tijdens de European Property Awards 2019, waar de beste gebouwen van vandaag en de toekomst worden geselecteerd door de internationale jurycommissie, zullen de beste van Europa zijn en een van de 2019 beste centra ter wereld.

TOP 5 VAN DE BESTE WERELD IN EUROPA

BTSO-bestuursvoorzitter İbrahim Burkay zei dat GUHEM werd opgericht in het kader van het Gökmen-project, dat ze naar voren brachten toen ze in 2013 aantraden. "Het is de beste in Centraal-Europa en een van de top 5 centra ter wereld." President Burkay zei: "Het is in lijn met de nationale technologie van Turkije en beweegt de jongere generatie van de ruimte in 154 verschillende kwaliteiten en interactieve belichaming die we hebben geïmplementeerd om de interesse in de luchtvaart te vergroten. Vooral met zijn verschillende inhoud, zal het de bekendheid van verschillende leeftijdsgroepen vergroten, evenals trainingen over ruimte en luchtvaart. GUHEM heeft ook een architectuur die zal bijdragen aan de stedelijke identiteit van Bursa. Guhem die de toekomst vormgeeft van de belangrijkste plaatsen van Turkije in het leven die we doorgeven aan de steun van het ministerie van Industrie en Technologie, Metropolitan Municipality en TUBITAK, wil ik mijn dank uitspreken. " hij sprak.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties