Toewijzing op het hoogste niveau in GNC Makina

Toewijzing op het hoogste niveau in GNC Makina
Toewijzing op het hoogste niveau in GNC Makina

Sinds de dag dat het in 2010 werd opgericht, heeft GNC Makina een snelle vooruitgang geboekt in de richting van institutionalisering met als doel toegevoegde waarde te creëren voor zijn oplossingspartners en maximaal voordeel voor de sector, en er is een benoeming op hoog niveau gemaakt in GNC Makina.


GNC Makina heeft een belangrijke afspraak gemaakt die dit doel zal versterken door de behoeften van de sector met zijn uitgebreide servicenetwerk en veldvoordeel te bepalen en op de snelste en meest betrouwbare manier te reageren. In lijn met de institutionaliseringsinspanningen werd nog een belangrijke stap gezet en werd een professionele General Manager aangesteld om GNC Makina te leiden. Emre Seçkin, die sinds oktober 2019 werkzaam is als After Sales Services Manager, werd de eerste professionele General Manager van GNC Makina.

Emre Seçkin, geboren in 1976 in Istanbul, studeerde in 1998 af aan de Technische Universiteit van Istanbul, Werktuigbouwkunde, en voltooide zijn MBA aan de Boğaziçi Universiteit in 2008. Seçkin werkte als manager op verschillende niveaus, zowel op lokaal als regionaal niveau in Borusan Otomotiv in haar professionele carrière van 22 jaar. Seçkin, die tussen 2014-2017 haar eigen bedrijf oprichtte en als managementconsultant werkte, nam tussen 2017-2018 de rol van General Manager bij Piyalepaşa Automotive op zich. Emre Seçkin, die sinds september 2019 werkzaam is als GNC Makina After Sales Services Manager, is per 1 oktober 2020 begonnen als General Manager van GNC Makina.

Met 12 jaar managementervaring nam Seçkin de taak over van Gökhan Yıldız, die GNC Makina naar deze dagen bracht met een visie die het verschil maakt als een van de oprichters van GNC Makina en zich vanaf nu zal concentreren op strategiestudies met zijn partners in de Raad van Bestuur.

Tijdens de bijeenkomst waar alle GNC Makina-medewerkers samenkwamen in het Yıldız Hisar Restaurant, werd een taakoverdracht gehouden. In zijn openingstoespraak ging Gökhan Yıldız in op de tienjarige geschiedenis van GNC Makina en liet hij het woord over aan Emre Seçkin. Seçkin, die de vlag overnam, sprak over de doelen van 2021 en deelde dat GNC Makina streeft naar resultaten die een verschil maken op elk gebied dat het aanraakt, en deelde zijn missie, visie en toekomstdromen. De bijeenkomst eindigde aan het einde van het diner, dat werd genoten na de ceremonie.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen