Disclaimer: "Last Minute: Ankara Kalecik treinongeval - 2 doden"

Treinongeluk in Ankara Kalecik
Treinongeluk in Ankara Kalecik

Recht op antwoord en correctie in de Turkse juridische praktijk In de perswet nr. 5187, artikelen 14 en 18 voor gedrukte werken; Voor particuliere radio- en televisietoestellen, in de artikelen 6112 en 8 van Wet nr. 18 betreffende de oprichting van radio- en televisie- en omroepdiensten; We publiceerden op 5651 overeenkomstig artikel 9 van wet nr. 2954 inzake de regulering van uitzendingen op internet en de bestrijding van misdaden die via deze uitzendingen worden gepleegd en ten slotte op 27 overeenkomstig artikel 10.10.2020 van de TRT-wet nr.Last Minute: Ankara Kalecik treinongeval - 2 doden" gedacht te zijn aangekondigd door de Transportation Work Union in haar nieuws, "Oorzaak van het ongeval”Sectie geeft niet de waarheid weer en is verwijderd uit ons nieuws.


Het nieuws dat uit verkeerde bronnen komt, weerspiegelt niet de waarheid en we bieden onze excuses aan aan onze lieve lezers, de relevante vakbonds- en spoorwegleden!


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties