Zijn gezondheidswerkers in Bursa stiefzoon?

Zijn gezondheidswerkers in Bursa stiefzoon?
Zijn gezondheidswerkers in Bursa stiefzoon?

Bursa Medical Chamber heeft aangekondigd dat BURULAŞ, een dochteronderneming van de Metropolitan Municipality, het besluit dat gepubliceerd is in het staatsblad, dat werd gepubliceerd in het staatsblad, niet heeft uitgevoerd dat gezondheidswerkers tot het einde van het jaar gratis kunnen profiteren van het openbaar vervoer.


Orhan Sarıbal, plaatsvervangend lid van de CHP Bursa en lid van de partijvergadering, die kritiek had op de praktijk, zei: “De grootstedelijke gemeente van Bursa belemmert praktisch zorgprofessionals in plaats van hen te ondersteunen in hun werk dat voortduurt als vervolging. Net als de waterrekeningen, wordt de dubbel verschillende behandeling die voorheen op de mensen van Bursa werd toegepast, nu ook toegepast op de zorgverleners. Het recht van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg op het openbaar vervoer eindigde in Bursa vanaf september. Wat voor geweten is dit? ' zei.

Volgens het besluit gepubliceerd in het staatsblad met de handtekening van president Recep Tayyip Erdogan op 28 augustus 2020, het recht van het personeel dat werkzaam is in alle openbare en particuliere gezondheidsinstellingen en organisaties die gezondheidsdiensten verlenen in het kader van maatregelen om de verspreiding van het nieuwe type coronavirusepidemie te voorkomen, gratis vervoer en toegang tot openbare sociale voorzieningen werd verlengd. Dit recht dat aan gezondheidswerkers in Bursa wordt verleend, wordt niet geïmplementeerd door Bursa Transportation Public Transport Management (BURULAŞ) omdat er geen besluit van de Raad is.

Volgens de verklaring van de Bursa Medical Chamber heeft Bursa Medical Chamber President Assoc. Dr. Alpaslan Türkkan schreef op 14 september 2020 een brief aan BURULAŞ en vroeg naar de kwestie. Op 2 oktober 2020 werd de brief van Türkkan beantwoord met de handtekening van General Manager Mehmet Kürşat Çapar. In de antwoordbrief: “Er is geen parlementair besluit dat ons bereikt over het recht op gratis reizen voor onze zorgverleners. Het onderwerp staat op de agenda van ons senior management, en in het geval er iets verandert, verzoeken we u vriendelijk om een ​​aankondiging te doen van al onze media-organen ”.

In reactie op de praktijk vroeg de plaatsvervanger van CHP Bursa en lid van de partijvergadering Orhan Sarıbal waarom dit recht dat aan gezondheidswerkers in Istanbul, Ankara en Izmir werd verleend, niet in Bursa werd verleend. Sarbal zei: 'We zijn erg benieuwd naar de reden voor deze stiefkindbehandeling naar Bursa. Is deze behandeling passend voor hen in een omgeving waar gezondheidswerkers die worstelen ten koste van hun leven steeds meer uitgeput raken? Wat is het verschil tussen professionele zorgverleners in Bursa en die in Istanbul? Allemaal zetten ze hun leven op de tanden voor de volksgezondheid. Vanaf de dagen dat de coronavirus-epidemie begon, stierven 47 van de gezondheidswerkers, van wie 107 artsen, onder zeer moeilijke omstandigheden voor de gezondheid van de mensen. Deze beslissing van BURULAŞ moet eerst op gewetensvolle en vervolgens humanitaire wijze in twijfel worden getrokken, terwijl het lijden van de doden en de vervagende jonge artsen erg vers is. Ik zou graag willen dat de waardevolle medische kamer van Bursa en haar waardevolle leden weten dat ik alle gezondheidswerkers in Bursa steun in hun strijd. ”(Bursadabugun)


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties