HEPP-codetoepassing gestart in voertuigen voor openbaar vervoer in Gaziantep

HEPP-codetoepassing gestart in voertuigen voor openbaar vervoer in Gaziantep
HEPP-codetoepassing gestart in voertuigen voor openbaar vervoer in Gaziantep

Gaziantep Metropolitan Municipality Department of Health werkt samen met een nieuw type Koronavirüs'l om (Kovid-19) te bestrijden om te voorkomen dat het gebruik van stedelijk openbaar vervoer van burgers in het filyasyo-systeem moet worden geïntroduceerd door een primeur in Turkije te gooien HES (Life is vaak thuis) Code of Practice Er werd een perslancering gehouden met deelname van de burgemeester van de stad Fatma Şahin en de gouverneur van Gaziantep Davut Gül.


Hoe HES-code te krijgen?

In de coördinatie van het gouverneurschap van Gaziantep, burgemeester Fatma Şahin en vice-minister van Volksgezondheid Dr. Na het HES (Hayat Eve Sığar) Code Application Protocol ondertekend tussen Şuayip Birinci, werd een perslancering georganiseerd. Dienovereenkomstig kunnen burgers die zich registreren door de HES-applicatie in te voeren tot 17 oktober 2020 gegevens van hes.gaziulas.com.tr invoeren om hun informatie in GaziantepKart te integreren. Passagiers die zich niet binnen 15 dagen aanmelden, worden geblokkeerd. Op deze manier kunnen contact of positieve patiënten worden gevolgd tijdens het gebruik van het openbaar vervoer in de stad.

Bij de lancering die op 15 juli op Democracy Square werd gehouden, werd de werking van het systeem geïllustreerd via GaziantepKart in het voertuig voor het openbaar stadsvervoer, het toepassingsgebied van het systeem dat het bewustzijn zal vergroten tegen het nieuwe type coronavirus.

ŞAHİN: WE VRAAGEN DE BURGERS OM DE HES-CODE SNEL TE REGISTREREN

Burgemeester Fatma Şahin, burgemeester van Gaziantep, benadrukte dat zij het eerste team zijn dat het project realiseert dat wordt geprobeerd in 81 provincies te implementeren en zei: `` Om de circulaires van het voorzitterschap, het ministerie van Binnenlandse Zaken en het ministerie van Volksgezondheid om te zetten in de praktijk, zal uw infrastructuur hiervoor geschikt zijn en heeft u een systeem nodig om het te volgen. In de circulaires die onder leiding van onze gouverneur kwamen, werkten we aan "Wie zal wat doen" en "Hoe komt de coördinatie hier tot stand?" Het belangrijkste in dit systeem in metropolen is het openbaar vervoer. Met de inkomende circulaires kunt u niet meer met het openbaar vervoer komen als u een positief geval of verdachte bent terwijl u in het openbaar vervoer bent. In Ankara hebben we uitgelegd dat de Gaziantep-kaart systematisch werkt met de vice-minister van Volksgezondheid en hoe het HES-codesysteem en het TR-identiteitsnummer werken. Tijdens de TEKNOFEST-periode hebben we een protocol ondertekend en de softwarehardware van dit systeem voorbereid. De eerste keer in Turkije, Istanbul, Ankara, Izmir, inclusief Gaziantep, werd hier het goede voorbeeld gegeven. Het systeem accepteert geen contact en positieve case met het Gaziantep Card-systeem. Deze situatie is belangrijk voor ons omdat we de persoon en de samenleving moeten beschermen. We moeten de gezondheid beschermen van iedereen die in de bus stapt. Hiervoor moest je de slimme stad hebben opgezet, de infrastructuur van slim vervoer. Als we in 2017 niet de infrastructuur van slim vervoer hadden gecreëerd, zouden we vandaag niet aan deze gewenste vraag kunnen voldoen. We hebben een zeer serieuze software en hardware, geschoolde mankracht. Dit systeem zorgde voor een gezonde en veilige stadsinfrastructuur. Ons verzoek van de burgers is om hun "HES-code" zeer snel te registreren. Omdat hij zichzelf, zijn gezin en ouderen moet beschermen. "We hebben dit systeem binnen 15 dagen geïntegreerd."

GOUVERNEUR GÜL: GECONTACTEERDE OF POSITIEVE PATIËNTEN ZULLEN GEEN OPENBAAR VERVOER GEBRUIKEN

Gaziantep Valisi Davut Gül ise, karantinada olan hastaları 3’e ayırabileceklerini hatırlatarak, şunları aktardı: “Hastanede tedavi olanlar, pozitif vaka olup semptomları göstermeyenler ve temaslı olup 14 gün gözlemlenen vatandaşlar. Özellikle temaslı vatandaşlar salgından her zaman yüksek oranda etkilenmediği için kendini iyi hissettiklerini düşünerek dışarıya çıkabiliyorlar. Bu sistemle toplu salgınla yakından uzaktan temas halinde olan vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmaları engellenecek. Bu ilk gündeme geldiğinde de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi durumun takipçisi oldu ve ardından Sağlık Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Genelgeye göre kıyasladığımızda 3 gün gibi kısa bir sürede merkezi yönetimin direktiflerini yerine getirmiş olduk. Ancak bu her ne kadar 3 gün gibi görülse de 2017’de şehirde gerçekleştirilen akıllı şehirler yatırımlarının olduğunu görüyoruz. Gaziantep hazır. Ulaşımda tek kullanımlık kartları ise toplam günlük 300 kişinin kullandığını tespit ettik. Bu da şu anlama geliyor; 10 binde 1 bireysel kart kullanan yolcu var. Bireysel kart kullanan vatandaşların durumu da 15 gün içerisinde formüle edilecek ve ulaşımda HES uygulaması sorgulanmadan yolcu alımı yapılmayacak. Şehrimiz için çok büyük bir avantaj. Ama siz Gazi şehirlilerden bir istirhamım var. GaziantepKart’larınızı ulaşımda kullanmaya özen gösterin her yolcu olabildiğince bu kartlar aracılığıyla ulaşım ihtiyacını gidersin.”

HPP Code vragen en antwoorden

Ik ben jonger dan 18, hoe kan ik de HES-code krijgen? Passagiers onder de 18 jaar kunnen hun HES-code op 2 manieren verkrijgen. Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; TR-identiteitsnummer, de laatste 4 cijfers van het TC-identiteitsserienummer en de deelperiode worden geschreven en als sms naar 2023 verzonden. Voor details Klik hier ...
Als u een sms naar het verkorte nummer 2023 stuurt door een spatie tussen de twee te laten, kunt u uw HES-code krijgen door HES IDENTITY NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE VALIDITY TIME (DAG) te typen. Voor details Klik hier ...
De HES-code is zo ontworpen dat alle passagiers veilig kunnen reizen. Het gebruik van dit systeem, dat geldig is in het vliegtuig, de trein, het openbaar vervoer in de stad en de bus, is verplicht voor volwassen en minderjarige passagiers, terwijl het openbaar vervoer in de stad en binnenlandse reizen en incheckactiviteiten verplicht zijn voor volwassen en kleine passagiers, terwijl kleine passagiers onder de 2 jaar geen code nodig hebben. Voor details Klik hier ...
Om de HES-code via sms te ontvangen, is het voldoende om HES te schrijven en de volgende informatie van uw echtgenoot of kinderen in te voeren met een spatie ertussen: TR ID-nummer, laatste 4 cijfers van TC ID-serienummer en deelperiode (in aantal dagen) zullen worden geschreven en sms wordt naar 2023 verzonden. kan worden gegooid. Voor details Klik hier ...
De HES-code kan voor een bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd geldig zijn. Uw HES-code moet nog minimaal 7 dagen geldig zijn vanaf de laatste einddatum van de reis. Voor details Klik hier ...
Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; U kunt de HES-code voor buitenlanders krijgen door het nationaliteits (IRN) paspoortnummer, de geboortedatum (in jaren) achternaam en tenslotte het aantal dagen te schrijven en een sms te sturen naar 2023. Voor details Klik hier ...
Om de HES-code per sms te ontvangen, typt u HES en laat u een spatie tussen, respectievelijk worden de laatste 4 cijfers van het Turkse ID-serienummer en de deelperiode (in dagen) geschreven en als sms naar 2023 verzonden. Voor details Klik hier ...
HES-code kan nu worden verkregen via E-government, waar we veel officiële transacties hebben uitgevoerd zonder naar openbare instellingen te gaan. Allereerst loggen gebruikers van e-Government die hun HES-code willen krijgen in op het systeem met hun TR-ID en wachtwoord. Vervolgens kunnen burgers die "HES Code Inquiry" in het zoekvak rechtsboven schrijven, een code creëren op het scherm dat in deze sectie verschijnt en deze in elke instelling gebruiken. Voor details Klik hier ...
gebruikers die inloggen op het berichtgedeelte van de telefoon die HES heeft geschreven, laat ruimte tussen hen in de vorm van het ID-nummer, de Republiek Turkije schreef naar de laatste 4 cijfers van het serienummer in de ID en code sharing-tijd, 2023 tekstberichten (sms) U kunt de code krijgen door te verzenden. SMS te sturen naar 2323: HEPP 30000000001 1234 90 Voor meer informatie Klik hier ...
Gebruikers die codes op hun telefoon willen krijgen, moeten de applicatie eerst downloaden van de mobiele markten op hun telefoon. Burgers die de applicatie op hun telefoon installeren, kunnen de code aanmaken door het gedeelte "HES-codetransacties" in te voeren nadat ze het registratieproces hebben voltooid en op de knop "HES-code genereren" te klikken. Gebruikers kunnen hun CODE-gebruiksperioden bepalen. Voor details Klik hier ...
HEPP-code Reisvergunningsdocument vervangt niet! U moet zowel HES-codes als reisvergunningsdocumenten kopen. TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...
TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...
TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...
Laad meer

babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen