Formule 1 Grand Prix van Turkije om de IMM volledig te ondersteunen

Formule 1 Grand Prix van Turkije om de IMM volledig te ondersteunen
Formule 1 Grand Prix van Turkije om de IMM volledig te ondersteunen

IMM, en vervolgens negen jaar lang gezocht, wordt de re-Formula 1-kalender opgenomen in de Grand Prix van Turkije naar het beste van Istanbul voor het onderhouden van het huiseigenaarschap van de rigoureuze werkomgeving met yürütüyor.pist, reparatie, gemeente maakt het landschap, om te voldoen aan het transport van ambtenaren en winkels. IMM, dat de veiligheids- en gezondheidsdiensten van de organisatie zal op zich nemen, heeft het laatste niveau van de voorbereidingen bereikt.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), dat na 9 jaar weer samen terugkeert naar Turkije en naar verwachting een belangrijke bijdrage zal leveren aan de promotie van de Istanbul Formula 1 Grand Prix van Turkije, zal op veel gebieden volledige ondersteuning bieden.

In het kader van het protocol dat is ondertekend na goedkeuring door de IMM-vergadering, zal het belangrijke taken op zich nemen voor het gezonde en veilige gedrag van de gigantische organisatie. Het voorbereidende werk van 22 eenheden onder coördinatie van de Directie Jeugd en Sport van de IMM Support Services heeft de laatste fase bereikt.

ONDERHOUD EN REPARATIE WERKZAAMHEDEN ZIJN VOLTOOID

Om te werken voor de Formule 1 Grand Prix van Turkije, startte het racecircuit en de omliggende gebieden. In deze context werden werken zoals de aanleg van het parkeerasfalt van Intercity Istanbul Park, het herstel van beschadigde oppervlakken, onderhoud en reparatie, barrièreondersteuning, asfaltbreuknivellering en levering versneld. De bruggen en viaducten in de faciliteit en de draden rond de landingsbaan worden onderhouden en gerepareerd. In deze gebieden wordt op de nodige punten wand- en betonnering gemaakt. Het paddockgebouw, de tribune-achterkanten, gebouwen die als crisis- en veiligheidscentra moeten worden gebruikt, scheidsrechter- en observatietorens behoren tot de plaatsen die door IMM moeten worden gerepareerd. IMM zal ook ondersteuning bieden voor machines en uitrusting voor soortgelijke onderzoeken die door verschillende instellingen moeten worden uitgevoerd.

RICHTINGEN EN SIGNALISATIE WORDEN GEORGANISEERD VOLGENS DE RACE

IMM, Formule 1 Grand Prix van Turkije als de landingsbaan ter voorbereiding op een druk buitenwerk in de uitgaven. De richtingborden op alle wegen die leiden naar de faciliteit waar de organisatie zal worden gehouden, worden door IMM gewijzigd en waar nodig herschikt volgens de race. Ook de omliggende verkeerssignalisatie wordt voorbereid volgens de wedstrijddagprogramma's. Helihavengebied is ook vernieuwd.

Ook; De binnenrichtingen worden aangevuld met de weglijnen binnen het faciliteitsgebied en de verf van de baanrand. Alle infrastructurele werken die moeten worden uitgevoerd in regio's die de organisatie in heel Istanbul kunnen hinderen, zullen ook worden afgerond.

GROENE OMGEVING EN MILIEU-ONTWERP

IMM zorgde ook voor het groen binnen en buiten de faciliteit. In het kader van het onderzoek worden groengebieden die geen landschap hebben of in slechte staat verkeren, vernieuwd. IMM, dat de landschapsarchitectuur in de hele faciliteit versnelt, zal tot de racedag veel punten vergroenen met grote potbomen.

IMM'S NOODHULPTEAMS ZULLEN OP DE BAAN ZIJN

De BHV- en hulpteams van IMM zullen in Intercity Istanbul Park staan, waar de organisatie volledig uitgerust zal worden gehouden. Tijdens het voorbereidingsproces van de organisatie en tijdens de driedaagse race zal het ambulance- en gezondheidspersoneel van de gemeente alert zijn om te reageren op eventuele calamiteiten. Evenzo brand, natuurramp, ongeval, etc. Volledig uitgeruste brandweerwagens en voldoende personeel worden ingezet om op situaties te reageren.

TOEGANG TOT VRIJWILLIGERS EN AMBTENAREN IS GRATIS

IMM zal een andere belangrijke taak vervullen op het transportpunt naar de baan waar de race zal worden gehouden. Vanuit verschillende centrale punten wordt gedurende 5 dagen voldoende bussen en personeel ingezet zodat de sportbegeleiders en vrijwilligers het veld kunnen bereiken in de race, die zonder toeschouwers verreden zal worden. Tijdens de race zal het vervoer van de officials op het circuit gebeuren met bussen die door de gemeente zijn toegewezen. Vrijwilligers van de organisatie zullen op vertoon van hun accreditatiekaart gratis gebruik kunnen maken van verschillende voertuigen van het openbaar vervoer. De aankondiging van de wegen die tijdens het evenement op de baanroute zullen worden afgesloten, wordt aan Istanbulites aangekondigd op de schermen langs de weg met de IMM Mobile Traffic Application.

PROMOTIE ZAL WORDEN UITGEVOERD IN ALLE RECLAME-INDUSTRIEËN VAN IMM

IMM heeft verschillende functies bekleed in het organisatiepunt van Turkije en bereikt een breder publiek in Istanbul. Billboard en billboard plussen, rackets, megalicht- en gigantische borden, elektrische palen, bus- / tramhaltes, viaducten, portretborden, posterborden in de wagen, digitale panelen en displays en lichtbakken in het lichaam van IMM en op verschillende locaties. Het zal door IMM worden gebruikt voor de promotie en bekendmaking van de organisatie. Bovendien wordt het evenement aangekondigd op sociale mediakanalen en in alle toeristische activiteiten van IMM.

VEILIGHEID, REINIGING EN VOEDSEL VAN IMM

Andere bijdragen van IMM aan de Formule 1-organisatie zijn als volgt: Nachtveiligheid van het circuit wordt geboden. In de drank- en voedselbehoeften van personeel en vrijwilligers zal worden voorzien. IMM; Apparatuur zoals mobiel toilet, ijzeren slagboom, kegel, stoel zal worden verstrekt. Tijdens de racedagen worden ook de omliggende straatdieren onder controle gehouden.

Door de hele organisatie zullen insecticiden door de faciliteit worden gespoten en knaagdierstations worden voorbereid op knaagdieren, zodat F1-piloten, raceteams en alle organisatieambtenaren geen tegenslag ondervinden. Rondom en binnen de faciliteit, op de aankomst- en vertrekroutes, zullen voldoende afvalcontainers worden bewaard en wordt gezorgd voor de nodige voertuig- en personeelsondersteuning voor het schoonmaken.

REUZENGENERATOREN ZULLEN IN BEDRIJF STELLEN

Tijdens de race zullen voldoende voertuigen, rioolwagens en alle benodigde bemanning en uitrusting aanwezig zijn in het veld tegen mogelijke energiestoringen. In geval van een mogelijke stroomstoring zullen de grote stroomgeneratoren van de faciliteit gereed worden gehouden voor inbedrijfstelling om te voorkomen dat de race wordt onderbroken. In sommige gebieden wordt ondersteuning voor mobiele generatoren geboden. Verlichtingsmasten zullen worden gehandhaafd en draagbare lichtmasten met generatoraandrijving worden voorzien.

VECHTENDE PIRAAT

Productverkoop zonder vergunning, zwarte markt of mobiele verkoop is niet toegestaan ​​tijdens de organisatieperiode in en rond de faciliteit. IMM Police Teams zullen werken om de merkrechten van F1 te beschermen. Productverkopen zonder licentie die worden gedetecteerd, worden geblokkeerd.

DE F1-GESCHIEDENIS VAN ISTANBUL

De organisatie was tot de jaren 2000 alleen in Europa georganiseerd, maar ook buiten Europa in de jaren daarna. De race wordt door honderden miljoenen mensen gadegeslagen, niet alleen in het land waar het wordt gereden, maar over de hele wereld.

De race in Turkije voor het eerst in 2005. De winnaar van de Grand Prix van Turkije yapıldı.ilk racen voor de McLaren-Mercedes van Kimi was Raiko. Kwam in 2011 naar Turkije, de 7e en laatste race in naam van borsttouw iseredbull-piloot Sebastian vettel'di.türki. De Grand Prix wordt opnieuw verreden op het 13 kilometer lange circuit in Intercity Istanbul Park tussen 15 en 5,3 november. Istanbul zal voor de 14e keer gastheer zijn van de race, die dit seizoen als 8e etappe van het kampioenschap wordt verreden.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties