Nieuwe projecten beoordeeld bij ESO

Nieuwe projecten beoordeeld bij ESO
Nieuwe projecten beoordeeld bij ESO

Nieuw benoemd als secretaris-generaal van Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency (BEBKA), Assoc. Dr. Muhammed Zeki Durak bezocht de Kamer van Industrie van Eskişehir. Durak had een ontmoeting met ESO-voorzitter Celalettin Kesikbaş, bestuursleden Ömer Benli en Gürhan Albayrak en evalueerde de nieuwe projecten waarop ze zich richten.


Durak verklaarde dat ze in een reeks studies zullen zitten om de technologiebehoeften van de industrie te bepalen en jonge mensen naar de industrie te brengen, en verklaarde dat ze op een gecoördineerde manier willen werken met de instellingen die binnen het invloedsgebied van BEBKA vallen.

ESO-president Celalettin Kesikbaş bedankte secretaris-generaal Durak voor zijn bezoek en zei: “We produceren projecten voor onze industriëlen op verschillende gebieden, van export tot beroepsonderwijs. Bij de uitvoering van deze projecten was BEBKA een van onze grootste projectpartners. We wensen onze geachte secretaris-generaal veel succes in zijn nieuwe functie. Wij geloven dat onze samenwerking vanaf nu zal blijven toenemen ”.

Tijdens het bezoek gaf ESO-bestuurslid Gürhan Albayrak informatie over mogelijke projecten op het gebied van railsystemen en ESO's initiatieven op het gebied van railsystemen.

Ömer Benli, lid van de raad van bestuur van ESO, die zei dat vooral recycling en industriële symbiose een van de belangrijkste agendapunten van vandaag en de toekomst zullen worden, onderstreepte dat ze klaar zijn om BEBKA's werk op dit gebied te ondersteunen.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen