Mersin Adana Gaziantep hogesnelheidslijn Tender gemaakt

Mersin Adana Gaziantep hogesnelheidslijn Tender gemaakt
Mersin Adana Gaziantep hogesnelheidslijn Tender gemaakt

Lütfi Elvan, voorzitter van de commissie Planning en begroting van het Parlement en plaatsvervanger van İçel, deelde de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de transportinvesteringen van İçel op zijn sociale media-accounts. Elvan kondigde de aanbesteding aan voor de Mersin Adana Gaziantep High Speed ​​Line, die de verbinding van İçel met Zuidoost-Anatolië zal versterken.


Elvan kondigde aan dat de aanbesteding voor de hogesnelheidstreinlijn die de verbinding van Mersin met Zuidoost-Anatolië zal versterken, is gerealiseerd.

In een reactie op het onderwerp op zijn sociale media-accounts zei Elvan: “De aanbesteding voor de 311 kilometer lange hogesnelheidslijn Mersin-Adana-Gaziantep werd gehouden. Wanneer de lijn van 6,8 miljard TL is voltooid, zal het gemakkelijker en comfortabeler zijn om Gaziantep vanuit İçel te bereiken met een snelheid van 200 kilometer per uur. Veel succes ', zei hij.

In zijn post op zijn sociale media-accounts verklaarde Elvan dat de minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, de transportinvesteringen van İçel had besproken.

Elvan zei: “Tijdens de bijeenkomst was er een wil om alle transportinvesteringen in onze stad te versnellen en ze zo snel mogelijk in dienst te stellen van onze natie. Dhr. Ik dank onze minister voor zijn steun. We zullen onvermoeibaar blijven werken voor Mersin.

We werken met alle kracht om het gedeelte te openen dat werd afgesloten door de aardverschuiving op de Silifke-Mut Road. De veiligheid van het leven van onze burgers staat voorop. Dhr. Onze president keurde het dringende onteigeningsbesluit goed en wij bedanken hem daarvoor. De weg wordt zo snel mogelijk geopend en in gebruik genomen.

Daarnaast is begonnen met het asfalteren van de 14 kilometer lange weg tussen de Silifke-Mut Road en Ekşiler Quarter, een van de eisen van onze hoofdmannen. Hopelijk wordt dit weekend afgerond en in dienst gesteld van ons land.


sohbet

Feza.Net

hoe 1

  1. We zijn er moe van, dat project is al een eeuw niet af, nu zullen Mersin en Adana niet afmaken met de WKK.

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties