EGO-bussen, metro en ANKARAY, is het openbaar vervoer gratis op 29 oktober?

Openbaar vervoer gratis in Ankara op 29 oktober
Openbaar vervoer gratis in Ankara op 29 oktober

Onze burgers zullen op donderdag 97 oktober 29, de 2020e verjaardag van onze "Dag van de Republiek", gratis worden bediend door voertuigen van het EGO-directoraat-generaal voor openbaar vervoer (EGO-bussen, metro en ANKARAY).


In overeenstemming met het besluit van de gemeenteraad van Ankara: "Tot de eerste verkiezingen voor het lokale bestuur, gebruikmakend van het openbaar vervoer aangeboden door de Algemene Directie van het EGO van 06.00 uur tot 24.00 uur 's nachts, beginnend vanaf 29 uur op religieuze en nationale feestdagen ..." Op XNUMX oktober, de Dag van de Republiek, zullen ze gratis kunnen profiteren van het openbaar vervoer dat wordt uitgevoerd door het directoraat-generaal EGO.

In de praktijk zijn de vertrektijden en routes van de EGO-bussen, die nog steeds op 340 lijnen rijden, toegankelijk via de mobiele applicatie van EGO CEP en het gedeelte "Lokaal transport / webinformatiesysteem" van de website van onze Corporation (www.ego.gov.tr).

Opperbevelhebber Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK zei: “O opkomende nieuwe generatie! Jij bent de toekomst. Wij hebben de republiek gebouwd, jij bent degenen die haar hebben grootgebracht en in leven houden. " De belofte trouw aan het 97-jarig bestaan ​​van de Republiek Turkije met grote trots en enthousiasme vieren we onze 29 oktober.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties