EGO legt de nadruk op online onderwijs

EGO legt de nadruk op online onderwijs
EGO legt de nadruk op online onderwijs

Het directoraat-generaal EGO zet de online bijscholingsprogramma's voort, die het voorheen face-to-face startte vanwege het pandemieproces. Turkse Unie van Gemeenten Gemeentelijke Academie tussen 19 oktober en 20 november in samenwerking met personeelsvervoer, "effectieve communicatie", "communicatie met de burgers" en "institutioneel belang en plichtsbesef" die recht hebben op online training. De Algemene Directie van EGO zal ook elke maand één transportpersoneel selecteren als de "werknemer van de maand".


De Algemene Directie van EGO zet zijn in-service opleidingen voort zonder te vertragen.

Vanwege het pandemieproces richtte de Algemene Directie van EGO, die voorheen face-to-face trainingen had onderbroken, zich op online trainingen om de training van transportpersoneel te voorkomen. online opleidingsproces tussen Turkije Unie van gemeenten van personeel om samenwerking met de gemeentelijke academie van 19 oktober tot 20 november datum zal worden versneld.

VAN COMMUNICATIE MET DE BURGER NAAR EFFECTIEVE COMMUNICATIE

Zafer Tekbudak, plaatsvervangend algemeen directeur van EGO, verklaarde dat de onderwijsprogramma's voor afstandsonderwijs in de herfst op 19 oktober begonnen met de deelname van 255 personeelsleden en zei: “Onze bijscholingsprogramma's begonnen persoonlijk in februari vóór de COVID-19-epidemie. We besloten om de trainingen die we online begonnen voort te zetten. "We hebben allerlei technische ondersteuning geboden, inclusief smartphones en computers, voor het personeel met onvoldoende technologische infrastructuur."

opleiders voor het vervoeren van personeel verbonden aan de Gemeentelijke Academie van de Unie van Gemeenten van Turkije; Tekbudak verklaarde dat trainingen met de titel "Effectieve communicatie" tussen 19-23 oktober, "Communicatie met burgers" tussen 9 en 13 november en "Institutionalisme en missiebewustzijn" tussen 16 en 20 november, zei Tekbudak dat ze willen deelnemen aan het programma van al het transportpersoneel van EGO. .

"WERKNEMER VAN DE MAAND" WORDT GESELECTEERD IN HET TRANSPORT

Tekbudak vestigde de aandacht op het feit dat het vestigen van een bedrijfscultuur zowel een langdurige als veeleisende taak is en zei dat ze ernaar streven dat het personeel zichzelf kent, hun vertrouwen hernieuwt en de gemeentelijke dienstverlening aan de burgers positiever weerspiegelt.

EGO plaatsvervangend algemeen directeur Zafer Tekbudak verklaarde dat ze alle verzoeken en klachten met betrekking tot vervoer vanaf Başkent 153 en andere kanalen nauwgezet evalueren en zei dat de burgers hun tevredenheid uitten door hun dankbaarheid uit te spreken, geen klachten te hebben, de verkeersregels en arbovoorschriften te gehoorzamen, en kondigden aan dat ze van plan zijn om elke maand “Werknemer van de maand” te kiezen uit het transportpersoneel dat passagiers met respect en hoffelijkheid behandelt.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties