DHL Express verkozen tot 2de beste werkplek ter wereld

DHL Express verkozen tot 2de beste werkplek ter wereld
DHL Express verkozen tot 2de beste werkplek ter wereld

DHL Express, 's werelds toonaangevende internationale expresdienstverlener, werd uitgeroepen tot de 2020de beste werkplek in de lijst met beste werkplekken ter wereld van 2, opgesteld door Great Place to Work® en FORTUNE.


DHL Express, dat elk jaar dubbelcijferige miljoen euro in zijn werknemers investeert, betaalde bonussen aan al zijn werknemers over de hele wereld als eerbetoon aan de buitengewone inspanningen van zijn werknemers tijdens het pandemieproces en drukte zijn dank uit met het "Thank You" -vliegtuig.

DHL Express, de wereldleider in internationale snelle luchtvrachtdiensten, werd de op één na beste werkplek in de ranglijst van World's Best Workplaces van 2020, opgesteld als resultaat van de evaluatie door het Great Place to Work®-instituut. Great Place to Work®, een wereldwijd HR-analyse- en adviesbureau, evalueert de werkervaringen van medewerkers elk jaar door middel van certificeringsprogramma's. In 2020 namen meer dan 92 organisaties die de stemmen vertegenwoordigden van 10,2 miljoen werknemers in 10.000 landen deel aan het onderzoeksproces dat werd uitgevoerd in samenwerking met FORTUNE. In de analyse werden de uitgebreide investeringen en praktijken van initiatieven die werden genomen om een ​​positieve, motiverende en waarderende werkomgeving te creëren, gescoord.

Hij bedankte zijn medewerkers met bonussen tijdens het pandemieproces

DHL Express investeert elk jaar in zijn werknemers over de hele wereld met miljoenen euro's in de dubbele cijfers en is voortdurend bezig met innovatieve HR-initiatieven om de werkomstandigheden van zijn teams te verbeteren. 'DHL4her', een programma gericht op het ondersteunen en ontwikkelen van vrouwen, DHL's Got Heart of CIS, dat de werknemers van DHL ondersteunt in gebieden waar ze gepassioneerd zijn buiten het werk, of CIS, 'Certified International', dat werknemers van DHL Express voorziet van kennis die hun motivatie zal vergroten om elke dag de hoogste kwaliteit service aan hun klanten te leveren. Het omvat toepassingen zoals een trainingsprogramma voor experts. DHL Express uitte zijn oprechte liefde en respect voor zijn medewerkers met de voordelen, voorwaarden en het waarderingsmechanisme dat het biedt en toonde een van de beste voorbeelden van deze cultuur tijdens het pandemieproces. Vanwege de moeizame inspanningen tijdens de uitbraak van Covid-19, betaalde DHL een eenmalige bonus van 300 euro aan elke medewerker wereldwijd. Hij sprak ook zijn dank uit aan al zijn medewerkers langs de vliegroute met het Boeing 757-vrachtvliegtuig, dat hij "dankte" en gekleed in een regenboogfoto.

"We zijn trots op al onze medewerkers die elke dag miljoenen leveringen mogelijk maken", aldus Lassen.

De beste werkplekken ter wereld voor de op één na beste werkplek op de wereldwijde ranglijst krijgen de titel Claus Lassen, CEO van DHL Express Turkije, "Door het afgelopen Covidien-19-proces, zoals DHL Express-bedrijven getest als nooit tevoren. Tijdens deze periode hebben onze medewerkers met grote offers gewerkt en deze ongekende uitdaging overwonnen. Ze leverden elke dag miljoenen leveringen, waarbij hun eigen gezondheid en veiligheid een prioriteit waren. Daar zijn we trots op als de hele DHL Express-familie. We geloven dat deze geest die we hebben het resultaat is van onze cultuur van waardering. Deze cultuur, die het medeleven, de moed en de toewijding van onze teams voedt, is ook de drijvende kracht achter medewerkerstevredenheid. In ons bedrijf staan ​​altijd "mensen" centraal. Dit was het geval vóór Covid-19, en dat zal ook in de toekomst zo blijven, ”zei hij.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties