De Raad voor de kwaliteit van het hoger onderwijs zal 5 doorlopende werknemers aanwerven

De Raad voor de kwaliteit van het hoger onderwijs zal 5 doorlopende werknemers aanwerven
De Raad voor de kwaliteit van het hoger onderwijs zal 5 doorlopende werknemers aanwerven

om te worden uitgevoerd in de Hoger Onderwijs Kwaliteitsraad, 4857 en om te worden toegepast bij het krijgen van werknemers naar openbare instellingen en procedures in Turkije binnen de reikwijdte van de Principles on Regulation of Employment Organization (TEO) door middel van tabellen, de volgende verdeling toont "vaste werknemers" het onderzoek naar personeelswerving zal worden gedaan.


Aanvraagformulier

Kandidaten 06/10 / 2020-10 / 10/2020 Between Turkey Business Association (TEO) kunnen solliciteren via de elektronische media.

Kavelinformatie: Datum: 20/10/2020 Plaats: Hoger Onderwijs Kwaliteitsraad De trekking wordt gehouden in aanwezigheid van een notaris en in aanwezigheid van een camera, en in het kader van coronavirusmaatregelen, de Hoger Onderwijs Kwaliteitsraad (YÖKAK) Youtube is live te volgen op het kanaal.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties