Inkomstenbeheer om 1000 ambtenaren te rekruteren

Inkomstenbeheer om 1000 ambtenaren te rekruteren
Inkomstenbeheer om 1000 ambtenaren te rekruteren

De belastingadministratie krijgt 1000 assistent-inkomstendeskundigen.


De aankondiging van de adjunct-inkomstendeskundige voor 2020 van het ministerie van Financiën en Financiën is gepubliceerd. “1000 (duizend) assistent-inkomstenexperts zullen door ons bureau worden aangeworven om te worden benoemd op de posities die in de onderstaande tabel worden aangegeven.

EXAMEN TOEPASSING

    • Inschrijvingen starten op maandag 9 november 2020 en eindigen op vrijdag 20 november 2020 om 17.30 uur.
    • Toepassingen, kandidaten http://sinav.gib.gov.tr Dit gebeurt door u te registreren bij het "Online Exam System" op het adres en door het examenaanvraagformulier in het systeem elektronisch in te vullen. Uitleg over het invullen van het aanmeldingsformulier vindt u op de website.
    • Per post ontvangen sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties