Algemene directie van kadaster en kadaster voor de aanschaf van 20 assistent-inspecteurs

Algemene directie van kadaster en kadaster voor de aanschaf van 20 assistent-inspecteurs
Algemene directie van kadaster en kadaster voor de aanschaf van 20 assistent-inspecteurs

Een totaal van 657 assistent-inspecteurs (20 juridische afdelingen, 15 technische afdelingen) zullen worden gerekruteerd onder het kader van de assistent-inspecteurs wiens plaats van dienst, klasse, titel, personeelsgraad en aantal hieronder worden gespecificeerd, met inachtneming van de ambtenarenwet nr. 5 van het directoraat-generaal Kadaster en Kadaster.

Plicht klasse titel Squad Degree tellen
Hoofdkantoor GPP Assistent inspecteur. 7 11
Hoofdkantoor GPP Assistent inspecteur. 8 9

LOCATIE EN DUUR VAN TOEPASSING

Aanvragen worden gedaan uiterlijk na de aankondiging van het tentamen. Maandag 02.11.2020 Tot het einde van de werkuren, met de vereiste documenten, kan de Algemene Directie van het Kadaster en de Kadaster Inspectie Raad van het voorzitterschap Extra dienstgebouw (Kızılay Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı nr: 15 06420 Demirtepe / Çankaya / ANKARA) persoonlijk of per aangetekende post worden ingediend. Om per post te kunnen solliciteren, moet deze op maandag 02/11/2020 voor het einde van de werkuren op het opgegeven adres zijn aangekomen. Aanvragen die na de aangegeven deadlines zijn ingediend of met ontbrekende documenten en vertragingen bij de post, worden niet geaccepteerd.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen