De natuurvoorzieningen van Çambaşı maken zich op voor het winterseizoen

De natuurvoorzieningen van Çambaşı maken zich op voor het winterseizoen
De natuurvoorzieningen van Çambaşı maken zich op voor het winterseizoen

Çambaşı Nature-voorzieningen in het Kabadüz-district van Ordu, burgemeester Dr. Met de inauguratie van Mehmet Hilmi Güler werd hij een favoriet van niet alleen de bevolking van Ordu, maar ook van de burgers uit Turkije en daarbuiten.


Terwijl het aantal bezoekers dat gebruik maakte van de natuurfaciliteit vóór de investeringen ongeveer 10.000 bedroeg, werd dit aantal verhoogd tot 150.000 als gevolg van de investeringen en promotieactiviteiten van de Metropolitan in de afgelopen twee seizoenen. Aan de andere kant is Çambaşı Nature Facilities, een van de favoriete plaatsen voor professionals in het winter- en zomertoerisme, een van de regio's geworden waar ondernemers willen investeren.

ÇAMBAŞI MAAKT HET KLAAR VOOR HET WINTERSEIZOEN

Bepalen van geschikte gebieden voor ski- en sleeruimte, zwaar onderhoud van stoeltjesliften, gedeeltelijk herstel van kreken, verbreding van onvoldoende parkeerplaatsen, landschapsarchitectuur van gebieden die visuele vervuiling veroorzaken, inrichting om de bungola's moderner te maken en om verwarmingscomfort te bieden De Metropolitan Municipality, die de aandacht vestigt op vele regelingen en innovaties zoals aardgaswerken, werkt aan het vergroten van de capaciteit van eet- en drinkgelegenheden, bebossing rond de landingsbanen en het creëren van natuurlijke windgordijnen, maakt Çambaşı snel klaar voor het winterseizoen.

"WIJ ZIJN EEN CENTRUM VAN ATTRACTIE GEWORDEN DE WERELD ZIEN"

ORBEL General Manager Muhammet Günaydın, onze burgemeester Dr. Hij zei dat we Mehmet Hilmi Güler bedanken.

Goedemorgen, “Beste burgemeester van Metropolitan Municipality, Dr. We zetten ons werk voort in de lijn die Mehmet Hilmi Güler ons liet zien. In een periode van ongeveer 2 jaar hebben we van Çambaşı een attractiecentrum gemaakt dat de wereld heeft gezien. We hebben werkzaamheden uitgevoerd waardoor Çambaşı er compleet anders uitziet. We willen onze burgemeester van de Metropolitan Municipality bedanken die ons bij deze studies heeft geleid. We wachten op al onze natuurliefhebbers en skiërs naar Çambaşı dit winterseizoen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties