Büyükkılıç waarschuwde investeerders op de Erciyes-top

Büyükkılıç waarschuwde investeerders op de Erciyes-top
Büyükkılıç waarschuwde investeerders op de Erciyes-top

Burgemeester van Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç verzamelde de managers van openbare instellingen en toeristische investeerders in Erciyes, een van Kayseri's belangrijkste poorten naar de wereld, in Erciyes, om de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen te evalueren en landgebieden te waarschuwen voor investeringen.


Burgemeester Büyükkılıç riep investeerders die de grond die ze hadden gekocht niet voor toeristische investeringen op om zo snel mogelijk met hun investeringen te beginnen en zei: “We kunnen de juridische dimensies niet negeren. Het is aan ons om dat juridische initiatief te gebruiken ”, zei hij.

Burgemeester van Kayseri Metropolitan Municipality, die het potentieel van Erciyes, een van de belangrijkste merkwaarden van Kayseri, wil vergroten en er een attractiecentrum van wil maken dat 12 maanden kan worden gebruikt Memduh Büyükkılıç had een ontmoeting met de relevante managers, hotelexploitanten en toeristische investeerders en evalueerde de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in Erciyes.

Naast burgemeester Büyükkılıç, provinciaal directeur van cultuur en toerisme Dr. Şükrü Dursun, plaatsvervangend secretaris-generaal van de grootstedelijke gemeente Hamdi Elcuman, Erciyes A.Ş. Voorzitter van de Raad van Bestuur Murat Cahid Cıngı, hotelexploitanten en investeerders uit de hele provincie waren aanwezig.

Bij de opening van de bijeenkomst verklaarde burgemeester Büyükkılıç dat Erciyes een bijzonder belang heeft, net als Kayseri, en dat het ieders plicht is om deze waarde van de stad te bezitten.

Burgemeester Büyükkılıç zei dat Erciyes een skiresort van wereldklasse is geworden met de werken van de Metropolitan Municipality en dat dit door de hele wereld wordt geaccepteerd en dat ze niet tevreden zijn met alleen skiën, maar dat ze van Erciyes een 12 maanden durend attractiecentrum maken Hij legde uit dat ze onderzoek doen naar water.

KENNISGEVING AAN BELEGGERS

Elk aspect van het beste skicentrum van Turkije in de president die investeerders opriep die land kochten bij Erciyes Büyükkılıç, zei: "Onze Erciyes en alle daarmee verband houdende zaken behoren tot onze hoogste prioriteiten. Ik blijf onze vrienden waarschuwen die eerder hebben gezegd 'ik zal investeren' door hier land te kopen en ik wil graag delen dat we de juridische dimensie van de sanctiekwestie onderzoeken. Ons doel hier is om meer investeerders te hebben, om meer bedden te hebben, om een ​​infrastructuur te creëren voor het groeipotentieel van onze stad. Anders: 'Laat me een complot nemen, schat, laat het zo rusten. We zullen het verkopen als de tijd daar is. Zo'n begrip kan hier niet gelden, dat zou het niet moeten zijn. Het feit dat 21 pakketten zijn verkocht en momenteel in het bezit zijn van de rechthebbenden, en sommige daarvan niet worden gebouwd, beoordeelt ons onvermijdelijk. We kunnen de juridische dimensies ervan niet negeren. Het is in onze handen om dat juridische initiatief te gebruiken. U heeft gehoord over de nieuwe investeringen, wij danken hen.

METROPOLITAN IS KLAAR OM INVESTEERDERS TE ONDERSTEUNEN

Burgemeester Büyükkılıç zei dat ze allerlei soorten steun zullen geven aan investeerders voor de ontwikkeling van Erciyes. We zullen onze investeerders op allerlei manieren ondersteunen. Niemand zal zijn toevlucht nemen tot verontschuldiging. Ons doel is om druiven te eten, deze stad te dienen, ons land te dienen en onze bijdrage te leveren om die cijfers te bereiken die door onze president worden beoogd, zo God het wil. Omdat we van ons land houden, houden we van onze stad. Godzijdank is Kayseri echt een stad met potentieel op alle gebieden van toerisme. Natuurlijk willen we dat ons hart op sommige gebieden prominenter wordt. Dit zal in de loop van de tijd gebeuren, maar ik hoop dat we geen gelegenheid zullen geven aan gedrag en begrip dat je enthousiasme zal ontmoedigen binnen de logica van schuilen met een reden, ”zei hij.

Tijdens de voortzetting van de bijeenkomst maakte burgemeester Büyükkılıç evaluaties over het nieuwe seizoen en de toekomst met hotelexploitanten en toeristische investeerders.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen