Sterke versterking van de transportvloot van Bursa

Sterke versterking van de transportvloot van Bursa
Sterke versterking van de transportvloot van Bursa

Enerzijds blijft de Bursa Metropolitan Municipality, die met nieuwe investeringen radicale oplossingen voor het transportprobleem produceert, zowel de bussen van Burulaş als de particuliere openbare bussen vernieuwen om het openbaar vervoer comfortabeler te maken. De Metropolitan Municipality, die in de afgelopen 3 jaar 88 nieuwe voertuigen aan de vloot van Burulaş heeft toegevoegd, heeft een contract getekend met het bedrijf dat de aanbesteding voor 85 nieuwe voertuigen heeft gewonnen.


De Metropolitan Municipality, die zich richt op fysieke investeringen zoals slimme kruispunttoepassingen, optimalisatie van de signalisatie van het spoorwegsysteem, nieuwe wegen, bruggen en kruispunten om te voorkomen dat vervoer een probleem wordt in Bursa, maakt voertuigen voor openbaar vervoer aantrekkelijker voor burgers. Metropolitan Municipality, dat 3 nieuwe voertuigen in Burulaş heeft opgenomen om de busvloot te verjongen en het comfortabeler te maken in de afgelopen 88 jaar, omvat nu 85 12 meter lange nulvoertuigen met airconditioning en invalidenhellingen en een geschenkvoertuig van 8 meter. Er werd een contract getekend tussen Alinur Aktaş, burgemeester van de Metropolitan Municipality van Bursa en Mustafa Demirbaş, eigenaar van FSM Demirbaş Automotive Company, dat de aanbesteding voor de nieuwe bussen won voor 112 miljoen TL.

Comfort neemt toe

Burgemeester Alinur Aktaş, burgemeester van de gemeente Bursa, zei dat, om het openbaar vervoer aantrekkelijk te maken, vanaf het begin van de bouw op de tramlijn T2, de overgang naar een eenmalige prijsaanvraag van 39 TL in zeetransport, vanaf de signaleringsinvestering die de wachttijden in Bursaray tot 2 minuten zal verkorten, ze belangrijke werken hebben geïmplementeerd, zoals microbus- en BursaKart Mobile-projecten. vertelde. President Aktaş herinnert eraan dat nieuwe wegen, brugovergangen en investeringen in spoorwegsystemen doorgaan en zei: “We kunnen het transportprobleem echter niet volledig oplossen met deze fysieke investeringen. Terwijl onze bevolking elk jaar met 50-60 duizend toeneemt, neemt het aantal voertuigen in het verkeer voortdurend toe. Allereerst moeten we de cultuur van het openbaar vervoer in Bursa verspreiden. Hiervoor moeten we het openbaar vervoer aantrekkelijk en comfortabel maken voor onze mensen. Om deze reden creëren we voortdurend nieuwe lijnen en vernieuwen we voertuigen voor het openbaar vervoer. Na de 3 nieuwe voertuigen die we de afgelopen 88 jaar kochten, is het aanbestedingsproces voor onze 85 nieuwe voertuigen nu afgerond en hebben we een contract getekend met het bedrijf. Ons wagenpark zal toenemen tot 547 voertuigen en er zullen nieuwe voertuigen komen. We zijn van plan om zowel de dichtheid te verminderen als de vereiste lijnen te voeden met deze nieuwe voertuigen. "Goed voor onze Bursa."babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen