Goed nieuws van kruispunten met meerdere verdiepingen van Büyükkılıç

Goed nieuws van kruispunten met meerdere verdiepingen van Büyükkılıç
Goed nieuws van kruispunten met meerdere verdiepingen van Büyükkılıç

Metropolitan burgemeester Dr. Memduh Büyükkılıç verklaarde dat er een kruispunt met meerdere niveaus zal worden gebouwd op het punt waar generaal Hulusi Akar Boulevard, in de publieke opinie bekend als Furkan Doğan Crossroads, de Aşık Veysel Boulevard kruist en zei: "Er zal voor een ononderbroken verkeer gezorgd worden op de kruising van het spoorwegsysteem en wielvoertuigen".


In zijn verklaring verklaarde burgemeester Büyükkılıç dat op het punt waar generaal Hulusi Akar Boulevard, gepland als een alternatieve weg naar de Sivas Boulevard, de belangrijkste verkeersader op de oost-westas van de stad, de verkeersdichtheid van rubberen wielvoertuigen kruist.

Burgemeester Büyükkılıç verklaarde dat de huidige spoorlijn door dit kruispunt loopt, waardoor de dichtheid toeneemt, verklaarde burgemeester Büyükkılıç dat de dichtheid hoge niveaus bereikt, vooral in de ochtend- en avondspits, en zei: “We hebben een uitgebreide studie uitgevoerd om dit probleem op te lossen en hebben het meest geschikte kruispuntmodel met meerdere niveaus voor de regio bepaald. Talas Anayurt's nieuwe railsysteemlijn, die gepland is om te worden gebouwd op General Hulusi Akar Boulevard, naar de bestaande railsysteemlijn op Aşık Veysel Boulevard, we hebben onze toekomstige planning gemaakt door de verkeersdichtheid te berekenen, aangezien deze op dit kruispunt zal worden geïntegreerd ”.

Burgemeester Büyükkılıç, die verklaarde dat het meest ideale kruispunt werd ontworpen als resultaat van het werk van technische teams, zei: "Op dit kruispunt met meerdere verdiepingen is de as van de Generaal Hulusi Akar Boulevard gepland als een onderdoorgang voor voertuigen met rubberen wielen, en voor afslaan naar links op het kruispunt zijn 2 U-type voertuigen op de Aşık Veysel Boulevard De onderdoorgang is gepland ”.

Burgemeester Büyükkılıç verklaarde dat de aanbesteding voor het kruispunt met meerdere verdiepingen zal plaatsvinden op maandag 26 oktober en wenste dat het kruispunt met meerdere verdiepingen, dat na voltooiing een ononderbroken verkeersdienst zal bieden, gunstig zal zijn voor de mensen van Kayseri.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties