Eerste Otokar ARMA 8 × 8 Bestelling uit Afrika

Eerste Otokar ARMA 8x8 bestelling uit Afrika
Eerste Otokar ARMA 8x8 bestelling uit Afrika

De toonaangevende fabrikant van landsystemen van Turkije, Otokar ongeveer 110 miljoen USD in Armada en 8 × 8 gepantserde voertuigen op wielen, Cobra II tactical ontving een order van de landen in Afrika. Binnen de reikwijdte van de bestelling, de eerste Arma 8 × 8-bestelling die uit Afrika is ontvangen, begint Otokar met de levering van gepantserde voertuigen in 2021.


De toonaangevende fabrikant van landsystemen van Turkije, Otokar heeft zijn eigen ontwerp en produceerde een hoog niveau van bescherming en superieure mobiliteit met een opmerkelijk vermogen om de voorkeur te blijven genieten van gepantserde voertuigen van bevriende en geallieerde landen. Otokar zette zijn doorbraak in de export voort zonder te vertragen ondanks de pandemie en ontving een nieuwe exportorder van ongeveer 110 miljoen dollar van een Afrikaans land voor verschillende soorten gepantserde voertuigen. Arma 8 × 8 en Cobra II 4 × 4 tactische gepantserde voertuigen op wielen inbegrepen in de bestelling; Het wordt aangeboden met reserveonderdelen en trainingsservices. De leveringen beginnen in 2021 en zijn gepland voor eind 2022.

Otokar General Manager Serdar Görgüç, de enige fabrikant van nationale landsystemen in Turkije, zei voor de order: "Intellectuele eigendomsrechten op al onze gepantserde voertuigen van Otokar, waaraan in de internationale arena de voorkeur wordt gegeven; Turkije en de Turkse strijdkrachten op het gebied van defensie ingenieurs en vervoeren de arbeiders naar het buitenland. Met deze bestelling wordt ons Arma 8 × 8-voertuig onze eerste Afrikaanse passagier; Het zal dienen op het Afrikaanse continent. Het maakt ons ook trots dat deze nieuwe order afkomstig is uit een land waarnaar we eerder exporteerden. Onze voertuigen, die onze gebruiker in zijn inventaris heeft opgenomen en tevreden zijn, werden een referentie voor zijn nieuwe bestelling; Ze gaven er de voorkeur aan dat Otokar hun 4 × 4 en 8 × 8 tactische gepantserde voertuigen op wielen ontmoette. "

Otokar-pantservoertuigen worden tegenwoordig in meer dan 35 gebruikersinventarissen in meer dan 50 landen gebruikt. Otokar-pantservoertuigen, die worden beschouwd als een van 's werelds toonaangevende voertuigen in hun klasse, trekken de aandacht met hun mobiliteit, beschermingsniveau en overlevingsvermogen.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties