Burgemeester Altay onderzoekt wegwerkzaamheden in het skicentrum Aladağ

Burgemeester Altay onderzoekt wegwerkzaamheden in het skicentrum Aladağ
Burgemeester Altay onderzoekt wegwerkzaamheden in het skicentrum Aladağ

Burgemeester van Konya Metropolitan Municipality, Uğur İbrahim Altay, deed onderzoek in Derbent in het kader van districtsprogramma's en ontmoette burgers.


Burgemeester Altay, die als eerste de districtshandelaren in Derbent bezocht, wenste de handelaars goede daden en sprak met de burgers in een koffiehuis. Daarna bezocht burgemeester Altay, die samen met de partijleden in de AK Party District Organization kwam, de gemeente Derbent en ontmoette burgemeester Hüseyin Ayten.

ALADAĞ SKI ONDERZOEKDE DE WEG

Burgemeester Altay voerde tenslotte onderzoeken uit in de wegenwerken van het skicentrum Aladağ, die worden aangelegd door de Metropolitan Municipality. Burgemeester Altay zei in een verklaring die hij hier aflegde dat ze in een intensief tempo werken in de districten. Burgemeester Altay zei dat ze tot nu toe een investering van 35 miljoen TL in Derbent hebben gedaan: “Op dit moment veranderen we de weg naar Aladağ in een toeristische route. Door 9 duizend ton asfalt te gebruiken op de 16 meter brede weg maken we het klaar voor onze winterbezoekers. Ik hoop dat het skicentrum Derbent Aladağ zal worden aangeboden aan de dienst van zowel de mensen van Konya als de regio. We werken in harmonie met onze burgemeester en districtsburgemeester. Enerzijds maken we irrigatiefaciliteiten, landbouwondersteuningen, vijvers, stadshuizen en anderzijds werken we de tekorten aan infrastructuur weg. Met de voltooiing van de Aladağ-weg hoop ik dat we dit jaar onze beloften aan Derbent zullen nakomen. Veel succes voor onze wijk. " gebruikte de uitdrukkingen.

DANK AAN DE PRESIDENT ALTAY

Burgemeester Hüseyin Ayten van Derbent zei: “We willen onze burgemeester Uğur İbrahim Altay bedanken. Ik hoop dat Aladağ het skicentrum van Konya en de regio wordt. Asfalt- en wegproblematiek was een van de belangrijkste problemen. Onze Metropolitan Municipality is altijd bij ons geweest. " hij sprak.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen