De Aydın Çine-spoorlijn is erg belangrijk voor de regio

De Aydın Çine-spoorlijn is erg belangrijk voor de regio
De Aydın Çine-spoorlijn is erg belangrijk voor de regio

Voorzitter van de Aydın Chamber of Industry (AYSO) Mehmet Yunus Şahin bezocht de derde regionale manager van TCDD İzmir Murat Bakır. Tijdens het bezoek werd een evaluatie gemaakt van de spoorlijn Aydın-Çine.


Mehmet Yunus Şahin, voorzitter van de Raad van Bestuur van AYSO, bezocht Murat Bakır, de derde regionale manager van TCDD İzmir. Tijdens het bezoek werd een evaluatie gemaakt met betrekking tot de Aydın-Çine-spoorlijn. Mustafa Keskin, servicemanager voor spoorwegmodernisering, woonde ook de evaluatiebijeenkomst bij. AYSO-president Şahin verklaarde dat jaarlijks ongeveer 3 miljoen ton veldspaat- en kwartsmijnen over de snelweg Çine-Aydın-İzmir wordt vervoerd, zei AYSO-president Şahin dat deze geplande spoorlijn van 1 km belangrijk is voor de regio en dat de mijnbouwsector met 40% per jaar groeit. Hij verklaarde dat het zal toenemen.

Plaatsvervangend TCDD 3e regionale directeur Murat Bakır verklaarde dat het bedrijf dat de aanbesteding van de Aydın-Çine-spoorlijn heeft gewonnen, de projecten die zijn voorbereid binnenkort zal leveren aan het regionale directoraat, en dat zij de nodige evaluaties van deze projecten zullen maken en deze zullen doorsturen naar het algemeen directoraat van TCDD.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties