ASELSAN vertraagt ​​niet in O&O

ASELSAN vertraagt ​​niet in O&O
ASELSAN vertraagt ​​niet in O&O

ASELSAN bleef de top in het aantal R & D-projecten en eindigde op de eerste plaats met 620 projecten. In termen van R & D-medewerkers was ASELSAN het bedrijf dat eind 2019 de meeste onderzoekers in dienst had met 4 583 medewerkers. ASELSAN besteedde vorig jaar 2 miljard 975 miljoen 377 duizend 381 Turkse lira aan R&D. ASELSAN slaagde erin om zijn O & O-investeringen met 2018% te verhogen in vergelijking met 37,6. ASELSAN staat op de tweede plaats in de algemene lijst.


ASELSAN; Het staat erom bekend op unieke wijze kritische technologische capaciteiten te ontwikkelen met zijn eigen ingenieurspersoneel, de meest geavanceerde technologieën toe te passen in zijn producten en regelmatig te investeren in duurzame R&D. ASELSAN zet zijn activiteiten voort op drie hoofdcampussen in Ankara met meer dan 59 duizend werknemers, waarvan 8% ingenieurs.

ASELSAN; Op veel gebieden, zoals militaire en civiele communicatiesystemen, systemen voor radar en elektronische oorlogsvoering, elektro-optische systemen, luchtvaartelektronica, defensie- en wapensystemen, commandocontrolesystemen, marinesystemen, transportsystemen, beveiligingssystemen, energie- en energiebeheersystemen en gezondheidssystemen Het biedt kant-en-klare oplossingen, waaronder ontwerp, ontwikkeling, productie, integratie, modernisering en aftersales-services. Met zijn toenemende export, ASELSAN; Het stijgt elk jaar in de lijst van 's werelds top 100 organisaties in de defensie-industrie, die het regelmatig plaatsvindt, en vanaf 2020 staat het op de 48e plaats.

R & D 250 Survey, de R & Gear van dit jaar die trends in Turkije onthult, net als in voorgaande jaren, op welk punt ook de toegevoegde waarde van de reis wordt onthuld. Verslag van dit jaar; Ministerie van Industrie en Informatie verstrekt door de top 250 bedrijven in de exportranglijst van Turkije met Technologie van het Ministerie van erkend R & D-centrum met R & D 500-berichten van bedrijven over hun reikwijdte van onderzoek en het Public Disclosure Platform (KAP) van Borsa Istanbul-bedrijven werd opgesteld op basis van de gemaakte verklaringen. De basis van het onderzoek is; R & D-uitgaven van bedrijven in 2019, geplande R & D-uitgaven voor 2020, aantal R & D-personeel, ontvangen in R & D-centra in 2019; aantal patenten, gebruiksmodellen, aantal ontwerpregistraties, aantal merken en de mate waarin O & O-steun werd verleend in 2019.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties