Directoraat-generaal Bosbouw voor de aanwerving van 274 vaste werknemers

Directoraat-generaal Bosbouw voor de aanwerving van 274 vaste werknemers
Directoraat-generaal Bosbouw voor de aanwerving van 274 vaste werknemers

In overeenstemming met de bepalingen van de verordening inzake de procedures en principes voor het aanwerven van werknemers bij openbare instellingen en organisaties, zullen in totaal 171 operators met onzekere periodes, 56 operators van graders, 41 operators van bulldozers, 6 operators van graafmachines en 274 operators van bouwmachines, tewerkgesteld worden in de provinciale organisatie van het directoraat-generaal Bosbouw (vaste) arbeidskrachten worden aangenomen.


Algemene en speciale voorwaarden en andere informatie die kandidaten moeten zoeken, worden gespecificeerd in de openstaande vacatures van İŞKUR. Deze aankondigingen worden tussen 05-09 en 10/2020 op İŞKUR gepubliceerd. Kandidaten die voldoen aan de voorwaarden vermeld in de aankondiging, zullen tijdens de aankondiging hun aanvraag indienen via İŞKUR.

4 (vier) keer het aantal kandidaten wordt uitgenodigd voor het Mondeling en Praktisch Examen. Deze kandidaten worden bepaald op basis van de uitslag van de loterij die voor de notaris is getrokken. De plaats en datum van de trekking worden vermeld in de vacature van İŞKUR en zullen ook worden aangekondigd op de relevante website van het regionale directoraat voor bosbouw. Hierover zal geen schriftelijke mededeling aan de adressen van de kandidaten worden gedaan. De proefperiode van alle aan te kondigen functies is twee maanden in overeenstemming met de arbeidswet nr. 4857.

Alle informatie over het wervingsproces, de documenten die van de kandidaten moeten worden opgevraagd, de locatie en de datum van het mondeling en toegepast examen worden bekendgemaakt op de website van de regionale directoraten. De sollicitaties van de kandidaten, waarvan later wordt aangenomen dat ze niet voldoen aan de eisen van de vraag, kunnen door de administratie worden beëindigd in elke fase van het aankondigings-, teken-, examen- en benoemingsproces.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties