Akçaray legde 1 duizend kilometer af in 100 maand

Akçaray legde 1 duizend kilometer af in 100 maand
Akçaray legde 1 duizend kilometer af in 100 maand

De Akçaray-tram, die wordt beheerd door TransportationPark A.Ş., een dochteronderneming van de Kocaeli Metropolitan Municipality, legde 1 duizend kilometer af in 100 maand. De Akçaray-tram, die sinds de opening het symbool van de stad is geworden door het vervoer van burgers te vergemakkelijken, is de eerste keus van passagiers geworden. Trams die pendelen tussen het busstation - Beach Road-stations langs de 20 kilometer lange lijn bieden hun passagiers comfortabel vervoer.

7 DUIZEND 814 TIJD


Trams van Kocaeli Metropolitan Municipality maakten 7 ritten in een maand. De comfortabele, comfortabele en veilige staat van het spoorvervoer wordt aan de burgers geboden op de tramlijn, die in totaal 814 kilometer wordt bediend met 18 trams.

EEN GEZONDE REIS STAAT VOOROP

Tijdens het pandemieproces wordt niet het aantal verplaatsingen verminderd, maar het aantal verplaatsingen verhoogd, waardoor burgers op een gezonde, comfortabele en veilige manier kunnen reizen. In totaal worden er overdag 294 ritten gemaakt. Op deze manier wachten burgers op minder stations en wordt de dichtheid in het voertuig tot een minimum beperkt.

DICHTHEID IS NIET TOEGESTAAN

In totaal kunnen 170 mensen reizen met trams vanwege pandemieregels. Met de beveiliging op het controlecentrum en het station wordt het interieur van het voertuig constant gecontroleerd en is dichtheid niet toegestaan. Indien nodig wordt een extra tramdienst uitgevoerd door het controlecentrum van Akçaray.

TRAMWAYS WORDEN ELKE DAG ONTSMETT

De trams van Akçaray worden elke dag gedesinfecteerd. Aan het eind van de dag wordt de tram in de loodsruimte met grote zorg schoongemaakt door deskundige poetsploegen. Dankzij de mobiele poetsploegen in het voertuig worden de trams overdag constant schoongemaakt. Aan het einde van de rit worden alle binnen- en buitenpunten van de voertuigen eerst gereinigd en daarna gedesinfecteerd.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen