Zeetransport neemt toe in Izmir

Zeetransport neemt toe in Izmir
Zeetransport neemt toe in Izmir

Het algemene directoraat van IZDENIZ van de Izmir Metropolitan Municipality heeft onlangs de frequentie van reizen teruggebracht tot elke 15 minuten, en het loonvoordeel voor fietsers is positief weerspiegeld in passagiersstatistieken. Aan de andere kant zal de Uğur Mumcu-autoveerboot, die op het punt staat te worden voltooid, een nieuwjaarsgeschenk zijn voor de stad.


İzmir Metropolitan Municipality General Directorate van İZDENİZ, dat openbaar vervoer aanbiedt in İzmir Bay, is onlangs begonnen met het bedienen van fietsers voor 5 kuru's; Vervolgens schakelde hij over op het "eens in de 15 minuten gedurende de dag" -tarief en beëindigde de wachttijd in het zeetransport. De nieuwe applicaties hadden een positieve invloed op de passagiersstatistieken.

Terwijl het aantal fietsers dat de schepen gebruikte in de eerste week van september 2 bedroeg; In de laatste week steeg het met 617 procent tot 54.7. İZDENİZ verhoogde ook de afmeercapaciteit voor fietsen op al haar schepen. Er zijn 4 fietssteunen op cruiseschepen en 69 op autoveerboten.

Opnemen op de autoveerboot

Karşıyaka- Met het vertrek van de cruiseschepen op de lijnen Konak en Bostanlı-Konak elke 15 minuten gedurende de dag, en de autoveerboten elke 20 minuten, werd een grote toename waargenomen in het aantal passagiers met auto's. Terwijl het aantal passagiers dat de Üçkuyular-Bostanlı-lijn gebruikte 2020 duizend 76 bedroeg in augustus 572; dit aantal is in september met 25.5 procent gestegen tot 96 duizend 131. Terwijl het hoogste aantal vervoerde voertuigen gedurende de dag vóór de pandemie drieduizend 3 bedroeg, werd het record op vrijdag 8 oktober verbroken met 2 duizend 4 voertuigen. Burgers die het motorvoertuigverkeer ontvluchtten, dat toenam door de bezorgdheid over het coronavirus, wonnen tijd en brandstof dankzij de veerboten die elke 320 minuten varen.

Uğur Mumcu komt ook

Met de jongste marinevloot van Europa, wordt İZDENİZ steeds sterker met nieuwe schepen. Na Fethi Sekin Car Ferry, die zijn reis begon in augustus, telt Uğur Mumcu Car Ferry de dagen om in de vloot te worden opgenomen. Het schip, waarvan de bouw bijna klaar is, zal eind oktober in Izmir aankomen. De Uğur Mumcu autoveerboot zal uiterlijk in januari 2021, na inspectie- en acceptatieprocedures, de inwoners van Izmir gaan bedienen. Met de ingebruikname van dit schip kunnen, vooral tijdens piekuren, elke 15 minuten autoveerboottochten worden gemaakt.

Gebruik de zee om tijd te besparen

Burgemeester Tunç Soyer van İzmir Metropolitan Municipality zei dat vervoer over zee zowel plezierig is als tijd bespaart. President Soyer merkte op dat de golf in alle opzichten een grote kans is voor Izmir en zei: “We hebben zo'n belangrijk alternatief in het openbaar vervoer. We willen dat onze burgers het veel breder gaan gebruiken en we werken ervoor. Met of zonder pandemie; Laten we meer de voorkeur geven aan vervoer over zee, zodat we tijd kunnen besparen. Afname van het verkeer van motorvoertuigen; "Met de afname van het brandstofverbruik, zal het bijdragen aan onze nationale rijkdom, en aan de volksgezondheid en de gezondheid van de natuur door milieu- en geluidsoverlast tot een minimum te beperken."


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties