Vier Nala's rennen naar de veiligheid van de mensen in Istanbul

Vier Nala's rennen naar de veiligheid van de mensen in Istanbul
Vier Nala's rennen naar de veiligheid van de mensen in Istanbul

Werkend in hun hoofdkantoor in Büyükçekmece, nemen de Equestrian Unity Group Management-teams eerst de paarden die ze 's ochtends samen doorbrengen om te wandelen en rennen in het vrije veld.


Later voeren de teams die de paarden verzorgen en schoonmaken de training uit die is voorbereid op de negativiteiten die kunnen optreden bij elke missie nadat ze de paarden hebben aangekleed met speciale uitrusting.

Tijdens de training, die begint met een mars en verder gaat in galop, worden paarden voorbereid op evenementen door materialen zoals rookbommen en torpedo's voor zich uit te gooien. Het hoofdkwartier van de Mounted Unit Group, bestaande uit 15 personeelsleden en 8 paarden, wacht op de taak die hun wordt toegewezen door hun werk regelmatig uit te voeren.

Paarden onthullen ons hun geluk

Politieagent Furkan Erözdemir, die verklaarde dat ze tussen de 1 en 1,5 uur per dag werken, zei: “Later hebben we studies voor beeld en geluid die onze paarden buiten kunnen tegenkomen. Hier verblinden we onze dieren voor negatieve situaties die we kunnen tegenkomen, zoals geluid, rookbommen, torpedo's en vuurwerk. " zei.

Erözdemir verklaarde dat ze over het algemeen werken op historische en toeristische plaatsen, wedstrijden, picknick- en recreatiegebieden en stranden, en legde uit dat ze plaatsen kunnen bereiken waar voertuigen niet kunnen komen dankzij paarden.

Erözdemir vestigde de aandacht op het feit dat ze de plicht hebben om ter plaatse op bosbranden te reageren, zei Erözdemir: “We hebben de afgelopen maand actief gewerkt in onze bossen in verschillende delen van Istanbul. We zijn er preventief. Zo grijpen we direct in bij degenen die samovars, vuurtjes en barbecues verbranden, en passen we ook de nodige straffen toe. " zei.

Erözdemir zei dat ze soms een onzichtbare band vormen met de paarden met wie ze meer tijd doorbrengen dan met hun families. 'Omdat we de paarden op onze boerderij één op één verzorgen, ontspant het dier zich ook lichamelijk en geestelijk als het zijn berijder ziet. Paarden tonen ons ook hun geluk. Als Atlı Birlik Group Chief zijn we altijd in dienst met onze 15 medewerkers en 8 paarden voor de vrede en het vertrouwen van onze burgers. " hij sprak.

De reactie van onze mensen op ons is verbluffend mooi

Ayten Yüksek, een van de vrouwelijke politieagenten van de vereniging, zei dat toen ze hoorde dat de eenheid werd geopend, ze op vrijwillige basis een aanvraag had ingediend en werd geselecteerd vanwege haar interesse in dieren.

Yüksek legde uit dat ze zelf voor alle paarden zorgen en zei: “De reactie van onze mensen op ons is enorm mooi, ze zijn trots op ons. Vooral als vrouwen ons zien, is het voor hun kameraden fijn om zo'n grote baan te hebben. Er zijn zelfs mensen die ons aan de zijlijn toejuichen en feliciteren. Kinderen zijn ook geschokt als ze ons voor het eerst zien. Ze woonde en groeide op in Istanbul, misschien ziet ze voor het eerst een paard en is er een vrouwelijke politieagent bij haar. Als meisjes ons zien, horen we over het algemeen hun ouders zeggen dat ze politieagent willen worden, en daar ben ik erg blij om. "

Yuksek voegde eraan toe dat vrouwen op elk gebied van het leven actief zijn en dat ze elk werk naar behoren doen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties