Komt er een vergoeding voor Aksaray Ulukışla Railway Construction?

Komt er een vergoeding voor de aanleg van de Aksaray Ulukışla-spoorweg?
Komt er een vergoeding voor de aanleg van de Aksaray Ulukışla-spoorweg?

Aksaray-plaatsvervanger Ayhan Erel stelde een parlementaire vraag aan het ministerie van Transport en Infrastructuur over de aanleg van de spoorlijn.


Erel verklaarde dat het station Aksaray - Niğde Ulukışla Çakmak, dat Aksaray met Mersin en İskenderun zal verbinden, in de aanbestedingsfase is gekomen, maar de aanbesteding is gedaan en de bouw is nog niet begonnen; "Bent u van plan fondsen toe te wijzen in de begroting voor 2021 door het Aksaray Çakmak-station, dat van vitaal belang is voor de economie van Aksaray, waarvan het project is voltooid en zich in de aanbestedingsfase bevindt, in het investeringsplan op te nemen?" stelde een parlementaire vraag.

Erel; “Het aantal voertuigen dat door Aksaray rijdt, zal met ongeveer 90 procent afnemen met de snelweg Ankara-Niğde, die aan het einde van het jaar volledig in gebruik zal worden genomen. Deze situatie zal de economie van Aksaray negatief beïnvloeden. Door de havens van Aksaray, Mersin en Iskenderun te bereiken met de opening van de betreffende spoorweg, zullen de investeringen in de georganiseerde industrie driemaal toenemen. Voor Aksaray moet de spoorweg, die de deur is van zaken, liefde en hoop, in die zin zo snel mogelijk in gebruik worden genomen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties