Western Black Sea Development Agency gaat 7 personeelsleden werven

Western Black Sea Development Agency gaat 7 personeelsleden werven
Western Black Sea Development Agency gaat 7 personeelsleden werven

Aan de Western Black Sea Development Agency (BAKKA) met het presidentieel decreet betreffende de organisatie van de aangesloten, verbonden en aanverwante instellingen en andere instellingen en organisaties nr. 15.07.2018 gepubliceerd in het staatsblad van 30479 en genummerd 4 en het staatsblad nr. 29.05.2019 van 30788 '' In het kader van de bepalingen van de Personeelsverordening Ontwikkelingsagentschappen gepubliceerd in 1 interne auditor die de ontwikkeling en ontwikkeling van de provincies Bartın, Karabük en Zonguldak wil dienen, getalenteerd, dynamisch, analytisch, in teamverband, zelfverzekerd, open voor communicatie, positief denken, productief, zich aanpast aan veranderende werkomstandigheden en zonder reisbelemmeringen, Er zullen 6 experts worden aangetrokken die verantwoordelijk zijn voor hun advies.


Het centrum van de Western Black Sea Development Agency ligt in de provincie Zonguldak en het werkterrein van het agentschap is de provincies Bartın, Karabük en Zonguldak. Daarom worden kandidaten die geslaagd zijn voor het examen, geacht te hebben ingestemd en zich ertoe verbonden te werken in een van deze provincies die het Agentschap passend acht.

 • Aanmeldingsdata: 16-30 november 2020
 • Toepassingsadres: ajanssinavbasvuru.sanayi.gov.tr
 • Bekendmaking van degenen die het mondeling examen zullen afleggen: 07 december 2020
 • Examendata: 22-23 december 2020
 • Onderzoeksplaats: Western Black Sea Development Agency Güney Mah. Zonguldak Yolu Cad. Nr .: 36 67600 Kozlu / ZONGULDAK
 • Tel / Fax: (0372) 257 74 70 / (0372) 257 74 72
 • E-mail: ik@bakka.gov.tr

Algemene voorwaarden

 • a) Turks staatsburger zijn,
 • b) niet te worden beroofd van openbare rechten,
 • c) Misdrijven tegen de persoonlijkheid van de staat, zelfs als ze zijn vergeven, verduistering, vervalsing, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, vervalsing, geloofsmisbruik, frauduleuze of schandelijke misdrijven zoals frauduleus bankroet of smokkel, met uitzondering van uitbuiting en arbeidssmokkel, Niet veroordeeld worden voor de misdaden van manipulatie van aanbestedingen en aankopen, het onthullen van staatsgeheimen,
 • ç) Er is veiligheidsonderzoek en / of archiefonderzoek uitgevoerd,
 • d) Geen geestesziekte hebben waardoor hij zijn taak niet continu kan uitoefenen,
 • e) Voor mannelijke kandidaten, die geen verband houden met militaire dienst, actieve militaire dienst hebben vervuld of uitgesteld als ze de leeftijd voor militaire dienst hebben bereikt, of worden overgeplaatst naar de reserveklasse,
 • f) Over een document beschikken dat het equivalent van het Engelse taal YDS (C) -niveau of equivalent daaraan biedt in termen van taalvaardigheid en dat het equivalent biedt van het minimum (C) -niveau van een ander internationaal geldig examen binnen 5 jaar vóór de deadline, vanaf de deadline voor aanmelding. .

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties