In welke districten passeert de metro van Mamak en hoeveel kilometers zal het zijn? Hier zijn de details van het project

In welke districten passeert de metro van Mamak en hoeveel kilometers zal het zijn?
In welke districten passeert de metro van Mamak en hoeveel kilometers zal het zijn?

Mansur Yavaş, burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ankara, hield zich aan zijn belofte aan de inwoners van de hoofdstad dat het spoorwegnet zal worden uitgebreid. Na de voltooiing van de aanbesteding werden de eerste handtekeningen ondertekend voor het nieuwe 7,4 kilometer lange lijnproject dat Mamak zal verbinden met de ANKARAY-lijn tussen AŞTİ en Dikimevi. President Yavaş, die het contract ondertekende voor "Implementatiegebaseerde eindprojectdiensten" van het Dikimevi-Natoyolu Light Rail System (HRS) -lijnproject, zei "Ik wil de metro op mijn termijn afmaken" en vroeg het bedrijf om de contractperiode te vervroegen.


De burgemeester van Ankara, Mansur Yavaş, drukte op de knop voor de uitbreiding van het spoorwegnet in Başkent.

Ondernemend om zijn belofte na te komen om de metro- en ANKARAY-lijnen uit te breiden die hij aan de kapitalisten had gegeven, ondertekende president Yavaş het contract voor het nieuwe 7,4 kilometer lange lijnproject dat het Mamak-district zal verbinden met de ANKARAY-lijn tussen AŞTİ en Dikimevi.

Bij de ondertekening van het contract; Ankara Metropolitan Municipality Burgemeester Mansur Yavaş, EGO General Manager Nihat Alkaş, Metro İstanbul Ticaret ve Sanayi A.Ş. General Manager Özgür Soy en plaatsvervangend General Manager M. Fatih Gültekin waren aanwezig.

Mamak Metro-kaart

Langzaam: "Ik wil de metro in zijn tijd afmaken"

Na de voltooiing van de "Final Project Services Tender for Implementation" voor de nieuwe metrolijn die moet worden toegevoegd aan de Mamak-Natoyolu-route, ondertekende burgemeester Yavaş het contract met Özgür Soy, General Manager van Metro Istanbul Ticaret ve Sanayi A.Ş.

Terwijl het lijnproject Dikimevi-Natoyolu Light Rail System (HRS) gepland was om binnen 8 maanden te zijn voltooid, vroeg president Yavaş het bedrijf om de tijd vooruit te zetten:

'Ik wil de metro op mijn termijn afmaken. In onze periode willen we de metro openen. De duur van het project is ook lang geweest, als we het iets meer kunnen brengen, zou het mijn grootste wens zijn. We zullen een openbare aanbesteding houden, maar we willen technische ondersteuning van Istanbul met betrekking tot de techniek van de aanbesteding, Izmir zal deze ook ondersteunen. Ons doel is om het project zo snel mogelijk af te krijgen. We zullen hem de steun geven die we kunnen. "

Soy verklaarde dat ze van plan zijn om het Dikimevi-Natoyolu HRS-lijnproject in 8 maanden te voltooien en beloofde de tijd te verkorten door het naar voren te halen op verzoek van president Yavaş.

Burgemeester Yavaş, die ook uitspraken deed op sociale media-accounts, sprak de mensen van Mamak over het nieuwe spoorwegsysteem toe met de volgende woorden:

“Beste medeburger van Mamak, we wisten dat de metro niet in één dag naar deze stad zou komen, maar gerechtigheid zou in één dag kunnen komen. We kozen ervoor om eerlijk te zijn. We tekenden het 7,4 km lange Dikimevi-Natoyolu Light Rail Systems-project en kregen de belofte om het project te versnellen. Goed nieuws voor jou. "

Nieuwe lijn 7,4 kilometer

Na voltooiing van de projectfase van de Dikimevi-Natoyolu-lijn, die zal worden aangesloten op de ANKARAY-lijn tussen AŞTİ en Dikimevi, zal de aanbesteding voor de bouw worden gelanceerd.

De nieuwe lijn, die 7,4 kilometer lang wordt, zal bestaan ​​uit 8 afzonderlijke stations.

Dikimevi Natoyolu-metrolijnproject van IMM

De Metropolitan Municipality van Istanbul heeft de aanbesteding gewonnen voor het project van de nieuwe metro van de Metropolitan Municipality van Ankara (ABB). Het uitbreidingsproject van de Ankaray A1-lijn tussen AŞTİ en Dikimevi zal worden uitgevoerd door METRO İSTANBUL, een dochteronderneming van IMM.

Gelegen tussen de spoorwegexploitanten van 's werelds toonaangevende stedelijke Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), zal het project van de Turkse hoofdstad Ankara met de uitbreiding van de metrolijn worden onderzocht. METRO ISTANBUL, een dochteronderneming van IMM, heeft op 11 augustus de aanbesteding "Ankaray (A6) Sewing House-Natoyolu Rail System Extension Line Application Project" gewonnen, georganiseerd door de Metropolitan Municipality van Ankara (ABB) op 1 augustus en een bod van XNUMX bedrijven.

Burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ankara Mansur Yavaş en algemeen directeur van METRO İSTANBUL AŞ Özgür Soy woonden de ondertekeningsceremonie bij die plaatsvond na de afsluiting van de aanbesteding. Mansur Yavaş zei dat ze weten dat IMM 32 jaar ervaring heeft met het exploiteren van spoorwegsystemen: “We weten en verwachten dat u het projectwerk in minder dan 8 maanden zult voltooien. Veel geluk voor Ankara en Istanbul. "We willen deze metro in onze eigen tijd afmaken", zei hij.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties