Wanneer zijn de scholen open? Worden er op 12 oktober scholen geopend? 2.3.4. Uitleg voor 8e en 12e leerjaar

Wanneer zijn de scholen open? Worden er op 12 oktober scholen geopend? 2.3.4. Uitleg voor 8e en 12e leerjaar
Wanneer zijn de scholen open? Worden er op 12 oktober scholen geopend? 2.3.4. Uitleg voor 8e en 12e leerjaar

Het ministerie van Nationale Opvoeding deelde de details van het implementatieprogramma van de tweede fase, dat op maandag 12 oktober 2020 van start gaat in lijn met het geleidelijke overgangsplan in face-to-face en afstandsonderwijs, met de brief aan 81.


1 lesuren (2 dagen, 3 + 4) in basisschool 8, 2, 12 en 2 klassen en 6 klassen in middelbare scholen 6 dagen per week, en 2 lesuren (14 dagen, 2 + 7) in imam hatip middelbare scholen 7 dagen per week. zal toegepast worden. In totaal worden 12 lesuren (2 dagen, 16 + 2) 8 dagen per week gegeven in voorbereidende klassen op de middelbare school en in de 8e klas.

De lessen worden in groepen verdeeld op basis van sociale afstand in overeenstemming met de grootte van de student, elke lestijd is 30 minuten en de rusttijd tussen de lessen is 10 minuten. Daarnaast zullen er op zaterdag met besluit van de gouverneur face-to-face trainingsactiviteiten plaatsvinden op basisscholen en middelbare scholen.

In alle instellingen voor voorschools onderwijs wordt 5 dagen per week face-to-face training gegeven en 6 uur activiteit per dag.

Alle klassen zullen via face-to-face onderwijs worden gegeven in overeenstemming met de beslissingen die de provinciale sanitaire voorzieningen zullen nemen in samenwerking met de provinciale / regionale nationale onderwijsdirecties op alle niveaus van basisscholen, middelbare scholen en imam hatip middelbare scholen in dorpen en vergelijkbare dunbevolkte nederzettingen. De lessen worden face-to-face gegeven op alle basisscholen die een gecombineerde klassikale praktijk toepassen.

Turks, Life Sciences, Wiskunde, Wetenschap, Sociale Studies, Turkse Revolutie Geschiedenis en Kemalisme, Religieuze Cultuur en Morele Kennis, vreemde taalcursussen zullen worden gegeven op basisscholen en middelbare scholen door middel van face-to-face onderwijs. In de 8e klas van Imam Hatip Secondary School, Turks, Wiskunde, Wetenschap, Geschiedenis van de Turkse Revolutie en Kemalisme, Religieuze Cultuur en Morele Kennis, zullen vreemde talen, Koran en Arabisch worden onderwezen door middel van face-to-face onderwijs.

In de voorbereidende klassen van de middelbare school en in de 12e klas zullen de gewone, keuzevakken en beroepsopleidingen die door het schoolbestuur worden bepaald persoonlijk onderwijs krijgen en de overige zullen via afstandsonderwijs worden gegeven.

Alle cursussen behalve persoonlijk onderwijs zullen worden voltooid via afstandsonderwijs, een lesduur in afstandsonderwijs zal worden gepland als 30 minuten en er zullen maatregelen worden genomen door schoolbesturen om studenten te ondersteunen bij afstandsonderwijs.

Schriftelijke toestemming van de ouders die hun kinderen niet naar school willen sturen voor persoonlijk onderwijs, zal worden verkregen en studenten die niet naar school komen, worden niet als afwezig beschouwd, maar studenten die niet door hun ouders naar de school worden gestuurd, zijn verantwoordelijk voor het curriculum van de klas die ze bijwonen.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen