Wanneer zijn de scholen open? Geschiedenis is bepaald voor beroepsonderwijs en technische middelbare scholen

Wanneer zijn de scholen open? Geschiedenis is bepaald voor beroepsonderwijs en technische middelbare scholen
Wanneer zijn de scholen open? Geschiedenis is bepaald voor beroepsonderwijs en technische middelbare scholen

Beroeps- en technische Anatolische middelbare scholen, Anatolische middelbare scholen met meerdere programma's, beroepsopleidingscentra, middelbare scholen voor schone kunsten en middelbare scholieren in de sport zullen vanaf maandag 5 oktober beginnen met hun persoonlijke training op alle niveaus. Alle details van de sollicitatietraining werden geherstructureerd in overeenstemming met epidemische maatregelen, en alle noodzakelijke maatregelen werden genomen in overeenstemming met de "Verbetering van de hygiënevoorwaarden in onderwijsinstellingen en de gids voor infectiepreventiebestrijding".


Beroepsopleiding / stageaanvragen van Anatolische beroepsopleidingen en Anatolische technische programmastudenten onder de Algemene Directie Beroeps- en Technisch Onderwijs begonnen op 28 september. In overeenstemming met de brief die aan de provincies is gestuurd met de handtekening van de minister van Nationaal Onderwijs Ziya Selçuk, zullen studenten van beroepsonderwijs en technische Anatolische middelbare scholen, Anatolische middelbare scholen met meerdere programma's, beroepsopleidingscentra, middelbare scholen voor schone kunsten en middelbare sportscholen vanaf maandag 5 oktober in alle klassen en takken kunnen zwemmen. zal beginnen met face-to-face training.

Er werden ook de nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat persoonlijke trainingen in een gezondere en veiligere omgeving werden gehouden. Dienovereenkomstig zullen studenten begeleiding en begeleiding krijgen over het gebruik van maskers, sociale afstand en hygiëneregels tijdens de lesuren op school. De nodige informatie zal worden gegeven aan de studenten over de persoonlijke trainingsactiviteiten die op school moeten worden uitgevoerd, gevolgd door de schoolbestuurders en leraren, volgens de "Ontwikkeling van hygiënevoorwaarden in onderwijsinstellingen en Infectiepreventiebeheersingsgids".

Alle details van de sollicitatietraining werden geherstructureerd in overeenstemming met epidemische maatregelen. Dienovereenkomstig worden de studenten in groepen verdeeld en elk lesuur duurt 30 minuten; De pauzes duren 10 minuten en de lunchpauze 45 minuten.

Terwijl de praktische resultaten van veld- en branchecursussen face-to-face zullen worden gedaan, zullen theoretische cursussen worden gegeven via afstandsonderwijs.

Daarnaast de evaluatie van face-to-face en afstandsonderwijs veld- en branchecursussen als geheel in termen van duur, prestatie en inhoud; Volgens de wekelijkse cursusroosters wordt de duur van de lessen die worden toegewezen aan face-to-face- en afstandsonderwijs bepaald door de deelnemende groepsleerkrachten.

Minister van Nationale Opvoeding Ziya Selçuk wees erop dat vooral de sollicitatiecursussen van cruciaal belang zijn in het beroepsonderwijs en technisch onderwijs en zei: “Allereerst hadden onze studenten verzoeken van ons over stageplaatsen op de werkplek, ten eerste hebben we vaardigheidstrainingen en stages in bedrijven mogelijk gemaakt vanaf 28 september. Nu beginnen we met onze sollicitatietrainingen. Onze wens was dat deze lessen zo snel mogelijk begonnen. Omdat middelbaar beroepsonderwijs oefening betekent en het niet mogelijk is om deze praktijken toe te passen in afstandsonderwijs. In dit opzicht nemen we zonder verder uitstel de nodige voorzorgsmaatregelen en beginnen we aan onze praktische lessen. In groepsverband worden oefenlessen gegeven waarbij de nodige beschermende maatregelen worden getroffen. Om deze reden zullen we heel gemakkelijk controle geven. "Onze studenten in het beroepsonderwijs en technisch onderwijs hadden intense eisen van ons met hun berichten, we zijn verheugd en blij om ze samen te brengen met zakelijke velden en applicatietraining."


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties