Wanneer begint face-to-face training in groep 5 en 9?

Face-to-face onderwijs in groep 5 en 9 begint op 2 november
Face-to-face onderwijs in groep 5 en 9 begint op 2 november

Het ministerie van Nationaal Onderwijs deelde de details van het implementatieprogramma van de derde fase, die op maandag 2 november 2020 van start gaat, in lijn met het geleidelijke overgangsplan in face-to-face en afstandsonderwijs, met de brief aan 81.


In het kader van coronavirusmaatregelen gaan de geleidelijke overgangen naar face-to-face onderwijs door. In het academiejaar 2020-2021 zal het ministerie van Nationale Opvoeding, dat naast het 1e, 2e, 3e, 4e en 8e leerjaar met face-to-face onderwijs in de kleuterschool en het eerste leerjaar begon, op maandag 12 november in het 2e en 5e leerjaar. deelde de details van het trainingsprogramma met het artikel dat hij naar 9 stuurde.

Volgens dit; 5 lesuren (2 dagen, 12 + 2) in totaal, 6 dagen per week in openbare en particuliere middelbare scholen, en 6 lesuren (2 dagen, 14 + 2) in imam hatip middelbare scholen 7 dagen per week.

In de 9e klas van de middelbare school worden in totaal 2 lessen (16 dagen, 2 + 8) 8 dagen per week gegeven.

De lessen worden in groepen verdeeld op basis van sociale afstand in overeenstemming met de grootte van de student, elke lestijd is 30 minuten en de rusttijd tussen de lessen is 10 minuten.

Cursussen Turks, wiskunde, natuurwetenschappen, sociale studies, vreemde talen, religieuze cultuur en morele kennis in de 5e klas van de middelbare school; Imam Hatip Middle School zal lesgeven in Turks, wiskunde, wetenschap, sociale studies, vreemde talen, religieuze cultuur en morele kennis, de koran en Arabische lessen door middel van persoonlijk onderwijs.

Aangezien de leerlingen van het 9de leerjaar verantwoordelijk zijn voor alle gewone cursussen, keuzevakken en beroepsopleidingen die in de wekelijkse cursusroosters worden getoond, moeten de cursussen die door de schooladministratie worden bepaald, worden voltooid door persoonlijk onderwijs en de overige cursussen via afstandsonderwijs.

Alle cursussen, behalve face-to-face-onderwijs, zullen worden afgerond via afstandsonderwijs en door de schoolbesturen zullen maatregelen worden genomen om studenten te ondersteunen bij afstandsonderwijs.

Schriftelijke toestemming van de ouder die zijn kinderen niet naar school wil sturen voor face-to-face onderwijs, zal worden verkregen en studenten die niet naar school komen worden niet als afwezig beschouwd, maar studenten die niet door hun ouders naar school worden gestuurd, zullen hun lessen voortzetten met afstandsonderwijs. Studenten zijn verantwoordelijk voor het curriculum van de klas die ze bijwonen en nemen deel aan de beoordeling en evaluatie van alle vakken en prestaties.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties