Voertuigen voor openbaar vervoer worden vernieuwd in Şanlıurfa

Voertuigen voor openbaar vervoer worden vernieuwd in Şanlıurfa
Voertuigen voor openbaar vervoer worden vernieuwd in Şanlıurfa

Şanlıurfa Metropolitan Municipality gaf de versleten voertuigen en voertuigen met een hoge kilometerstand in Belsan A, Ş en verving ze door nieuwe.


Şanlıurfa Metropolitan Municipality heeft 226 van de 155 voertuigen die ze vorig jaar tegen huurprijs kochten, vervangen door nieuwe nulkilometer 2021-modelvoertuigen, waardoor de levensduur van de voertuigen op de markt wordt verlengd en bespaard op onderhoud, reparatie en andere kosten.

Şanlıurfa Metropolitan Municipality blijft Şanlıurfa binnenhalen met zijn innovatieve benaderingen binnen het bereik van technologische en besparingsmaatregelen. In deze context werden 226 van de 155 voertuigen die in januari vorig jaar werden gekocht, herzien en vervangen door nieuwe voertuigen aan BELSAN AŞ.

Tijdens het promotieprogramma voor het wagenpark zei Zeynel Abidin Beyazgül, burgemeester van Şanlıurfa Metropolitan Municipality: "We kochten nieuwe voertuigen en gaven onze tweedehandsvoertuigen, en bovendien ontvingen we wat geld. Veel succes voor onze Şanlıurfa."

De burgemeester van Şanlıurfa Metropolitan Municipality, Zeynel Abidin Beyazgül, onderstreepte dat een dergelijke wijziging werd aangebracht door te profiteren van de vlootkorting en vervolgde zijn toespraak als volgt.

“Nogmaals, ik wil mijn teamgenoten bedanken voor hun inzet hier. Ze hebben een mooie deal gemaakt, ik kan ook zeggen dat dit bedrijf een vak is, beide partijen zijn tevreden met deze situatie. Şanlıurfa profiteerde van deze situatie. We hebben allebei onze tweedehandsvoertuigen veranderd, nieuwe gekocht en ervoor betaald. ''

Aan de andere kant wenst Mahmut Odabaşı, voorzitter van de raad van bestuur van de Automotive Company, dat de overeenkomst gunstig en gunstig is voor Şanlıurfa, en ik feliciteer de burgemeester van de Metropolitan Municipality en wens dat de nieuwe voertuigen gunstig zijn voor Şanlıurfa. ''

Burgemeester Beyazgül, vicevoorzitter van de Metropolitan Municipality, Ahmet Kaytan, adjunct-secretaris-generaal van de Metropolitan Municipality Ferit Dağdeviren, BELSAN A.Ş. Bestuurslid Ahmet Başak, BELSAN A.Ş General Manager Levend Çelik en de technische delegatie woonden de overdrachtsceremonie bij in de garage van BELSAN AŞ. .

Met de nieuwe vloot van 155 voertuigen, die zich bij BELSAN AŞ. Voegden, werden uitgaven zoals een jaar onderhoud en reparatie, kilometers, bandenonderhoud en reparatie van zwaar beschadigde voertuigen bespaard. Bovendien kochten nieuwe voertuigen een meerwaarde voor het bedrijf. De verlenging van de marktwaarde van nieuwe voertuigen, die werden gegeven en vervangen door de oude, werd voorzien.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties