ETİ-mijnactiviteiten zullen 4 gehandicapte werknemers rekruteren

ETİ-mijnactiviteiten zullen 4 gehandicapte werknemers rekruteren
ETİ-mijnactiviteiten zullen 4 gehandicapte werknemers rekruteren

ETİ Mining Operations Directorate General Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) vraagt ​​om arbeidskrachten van Eskişehir Labour and Employment Agency Provincial Directorate in overeenstemming met de bepalingen van de verordening inzake procedures en principes voor personeelswerving bij openbare instellingen en organisaties om ervoor te zorgen dat 4 gehandicapte werknemers, waarvan de kenmerken in de onderstaande tabel worden gespecificeerd, openlijk in dienst kunnen worden genomen. Ons verzoek werd gevraagd voor publicatie op 08.10.2020.


Provinciaal Departement zei arbeid genoemd in de advertentie, Turkije Business Council op 08.10.2020 : www.iskur.gov.tr Het wordt op de website gepubliceerd en bieders zijn verplicht de bovengenoemde advertentie te volgen.

Voor details van advertentie KLIK HIERbabbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen