Virusvrij luchtruim komt naar het openbaar vervoer

Virusvrij luchtruim komt naar het openbaar vervoer
Virusvrij luchtruim komt naar het openbaar vervoer

TransportationPark, een dochteronderneming van Kocaeli Metropolitan Municipality, brengt virusvrij luchtruim naar het openbaar vervoer. In deze context is de Metropolitan Municipality begonnen met het installeren van UV-filtereenheden op bussen en trams waar het openbaar vervoer aanbiedt. Met de UV-filtertechnologie die zorgt voor schone luchtcirculatie, is TransportationPark erin geslaagd om de servicekwaliteit die het biedt aan passagiers naar het hoogste niveau te brengen.

UV-FILTERSYSTEEM


Kocaeli Metropolitan Municipality zet haar strijd tegen de Covid-19-epidemie voort, die de hele wereld heeft getroffen, en heeft een nieuw systeem geactiveerd voor veilig en gezond reizen voor burgers in voertuigen voor openbaar vervoer. TransportationPark, een van de aangesloten bedrijven van de Metropolitan Municipality die streeft naar 'virusvrij luchtruim in het openbaar vervoer', installeert een UV-filtereenheid op de bus en tram die het openbaar vervoer aanbiedt.

336 BUSSEN EN 18 TRAMWAYS

Het ultraviolette luchtfiltersysteem, dat het meest de voorkeur heeft voor luchtdesinfectie in operatiekamers, laboratoria die geavanceerd medisch en chemisch onderzoek uitvoeren, zal worden geïntegreerd in 336 bussen en 18 trams die het openbaar vervoer verzorgen. Ultraviolet luchtfiltersysteem biedt gezonde transportservice aan passagiers. Ultraviolet luchtfiltersysteem, dat geen schade toebrengt aan de menselijke gezondheid, treft micro-organismen in de lucht en verstoort de structuur van microben met het effect van ultraviolet licht.

99 PROCENT SCHONE LUCHT

Het systeem, dat voor 99 procent luchtzuivering biedt, zorgt met ultraviolette straling voor een optimale luchtcirculatie in de tram. Met het ultraviolette luchtfiltersysteem wordt mogelijke epidemische interactie voorkomen door de micro-organismen in het voertuig te vernietigen, zodat passagiers veilig en gezond kunnen reizen. De pollenfilters van het Ultraviolet Air Filter System, dat in bussen en trams is geïntegreerd, worden regelmatig en programmatisch vervangen.

Geprobeerd op TRAM

De ingenieur en het technische team dat R & D-studies in het park uitvoerde, heeft de UV-filtertechnologie in Akçaray gedurende 6 maanden uitgeprobeerd. In deze periode zijn diverse luchtkwaliteitstesten uitgevoerd op trams. Als resultaat van de tests die zijn uitgevoerd door een onpartijdige, door het ministerie geaccrediteerde instelling, werd de bacteriewaarde dankzij het UV-filter verlaagd van 59 kve / M3 naar 6 kve / M3 en de schimmelwaarde van 6 kve / M3 naar 0 kve / M3. Op deze manier wordt de luchtkwaliteit naar de hoogste punten gedragen. Bij de installatie van het UV-filter werd geconstateerd dat de luchtkwaliteit in de trams werd gemaximaliseerd. Het ultraviolette luchtfiltersysteem dat in Akçaray werd gebruikt, werd geïntegreerd in 336 passagiersbussen. Binnenkort zullen de passagiersbussen van de Kocaeli Metropolitan Municipality ook vliegen met een virusvrij luchtruim.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties