Gölbaşı Adıyaman Kahta hogesnelheidstrein Verklaring van burgemeester Kılınç

Gölbaşı Adıyaman Kahta hogesnelheidstrein Verklaring van burgemeester Kılınç
Gölbaşı Adıyaman Kahta hogesnelheidstrein Verklaring van burgemeester Kılınç

Adıyaman burgemeester Dr. Süleyman Kılınç deed uitspraken over de 'hogesnelheidstrein', die de vorige dag het goede nieuws kreeg, bedankte degenen die een bijdrage leverden.


Sinds de dag dat hij aantrad, heeft burgemeester Dr. Süleyman Kılınç, die uitspraken deed over de 'hogesnelheidstrein', die de vorige dag het goede nieuws kreeg, zei: “Onlangs hebben we goed nieuws ontvangen namens onze stad. Na het onlangs voltooide kruispunt met verschillende niveaus, hebben we het goede nieuws ontvangen dat de boorwerkzaamheden zijn begonnen in het Gölbaşı-Adıyaman-Kahta High Speed ​​Train Survey-Project. "Veel geluk voor mijn landgenoten die de beste service verdienen.

Hij voegde eraan toe dat hij al degenen bedankte die een bijdrage leverden, vooral president Recep Tayyip Erdogan, die altijd zei dat ze altijd hun steun hebben gezien in de investeringen die in Adıyaman zijn gedaan en zei: "Net zoals de Crossroad with Different Level een droom is voor deze stad, was de hogesnelheidstrein ook een droom voor ons . Dit is onze droom die werkelijkheid wordt, waardoor de president, onze minister van Transport en Infrastructuur, in het bijzonder Recep Tayyip Erdogan-beurs Karaismailoğlu, de algemeen directeur van de staatsspoorwegen van de Republiek Turkije Ali Ihsan zich passend kan maken, dat het evangelie van de hogesnelheidstrein en het begin van het project met volgers sinds de AK-partij Centraal Disciplinair Comité Namens mijn landgenoten wil ik onze president en Adıyaman-parlementslid Ahmet Aydın, AK-partij Adıyaman-parlementsleden İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak en Yakup Taş, AK-partij provincievoorzitter Mehmet Dağtekin en andere bijdragers bedanken.

Onze president voegde eraan toe dat Adıyaman zijn schil begint te breken met de nieuwe investeringen die de ene na de andere zijn gedaan, en onze president besloot zijn woorden door te zeggen: "We zullen nieuwe projecten naar onze provincie blijven brengen door dag en nacht samen te werken voor onze mensen."


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties