Vervoer is gratis voor degenen die het KPSS-examen in Denizli willen afleggen

Vervoer is gratis voor degenen die het KPSS-examen in Denizli willen afleggen
Vervoer is gratis voor degenen die het KPSS-examen in Denizli willen afleggen

Toegang tot het KPSS-examen in Denizli is gratis; Bussen van Denizli Metropolitan Municipality zijn gratis voor degenen die dit weekend KPSS zullen betreden.


Bussen van Denizli Metropolitan Municipality zijn gratis voor degenen die het Public Personnel Selection Exam (KPSS-Associate License) zullen afleggen dat op zondag 25 oktober 2020 wordt gehouden. De bussen van de Denizli Metropolitan Municipality werden op zondag 25 oktober gratis gemaakt voor de burgers die KPSS-Associate Degree zullen betreden om de testlocaties gemakkelijker en gemakkelijker te bereiken. Burgers die op de genoemde datum de KPSS-Associate Degree zullen binnenkomen, zullen gratis kunnen profiteren van de stadsbussen door hun examendocumenten aan de buschauffeurs te tonen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties