TOSFED, in afwachting van de WRC Rally of Turkey

TOSFED, in afwachting van de WRC Rally of Turkey
TOSFED, in afwachting van de WRC Rally of Turkey

Turkije Automobile Sports Federation (TOSFED) door de afgelopen drie jaar, het FIA World Rally Championship (WRC) opgenomen zoals georganiseerd door de Rally van Turkije, de Internationale Automobiel Federatie (FIA), die in 2021 plaatsvond op de wachtlijst door het invoeren van de rotatie van de kalender aangekondigd door.


TOSFED-voorzitter Eren Üçlertoplaka legde een verklaring af over het onderwerp en zei dat de organisatie, georganiseerd onder auspiciën van het voorzitterschap van de Republiek Turkije, opnieuw veel lof ontving van de autoriteiten en de deelnemers: We hebben een lange weg afgelegd met de steun van ons Ministerie van Sport en het Ministerie van Toerisme. 3-seizoen, en op onze eigen voorwaarden opgelegd, realiseerden we ons tegen een veel lager budget dat we Rally of Turkey, zowel de FIA, WRC-promotor van beide, als een organisatie werden die echt lid wilde worden van het WRC-team en dat we betere cijfers haalden dan degenen die elk jaar observeren. " zei.

Üçlertoprağı zei dat ze liever afwachten op hoe de huidige pandemische omstandigheden het leven en de sportwereld zullen beïnvloeden, samen met dit effect en de kracht die is gecreëerd na succesvolle organisaties, zei Üçlertoprağı: “De drie landen die zijn opgenomen in de aangekondigde kalender van het Wereldkampioenschap Rally 2021 zijn nog niet zeker om te concurreren, omdat de noodzakelijke overeenkomst nog niet is bereikt. Het is vandaag niet bekend hoe de pandemie de bijeenkomsten aan het begin van het jaar zal beïnvloeden. Omdat we TOSFED zijn en ook de belangen van ons land beschermen, ook in de 2021 Rally van Turkije in overeenstemming met onze eigen voorwaarden, zijn we klaar om ons op de beste manier te organiseren. We zullen het verloop van het seizoen op de voet volgen. Turkije, zolang je wilt, blijft 2021 opgenomen in het Wereldkampioenschap Rally. " Hij sprak in de vorm.

Volledige punten van FIA tot TOSFED over milieu

AVIS, Grand Yazıcı Club Turban, Turk Yacht, Pilotcar, Ahu Hospital, Marmaris Municipality, Marmaris Chamber of Commerce, de heer No Dardanel, Auto Club, onder auspiciën van het voorzitterschap van de Republiek Turkije, met de bijdragen van het Ministerie van Jeugd en Sport, het Ministerie van Cultuur en Toerisme, Fore en B-Good, gesponsord door de infrastructuur van Turk Telekom en georganiseerd door de Rally of Turkey, binnen het Environmental Sustainability Program van de FIA, bijvoorbeeld door onafhankelijke auditors, die de vorm van een race lieten zien, die de hoogste categorie van 'drie sterren in' is. Met de slogan 'Behave Ecofriendly-Environment Conscious Action' konden Zero Waste-beheer en veelzijdige werkplannen die in samenwerking met Çevko werden opgesteld, alle punten halen. De eco-supervisors, die de naleving van het milieuprotocol door de hele organisatie ondersteunden en voor het eerst op veel punten werden aangesteld, benadrukten dat ze tijdens de inspectie door de FIA ​​een 'referentiepunt' konden zijn voor de organisaties van het Wereldkampioenschap Rally.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties