Spoorwegovergangen zijn nu veiliger in het stadscentrum van Diyarbakır

Spoorwegovergangen zijn nu veiliger in het stadscentrum van Diyarbakır
Spoorwegovergangen zijn nu veiliger in het stadscentrum van Diyarbakır

Ongecontroleerd over de spoorlijn in het centrum waar onze burgers dicht wonen in Diyarbakır; Ongevallen en verlies van mensenlevens en eigendommen gebeuren als gevolg van oversteekplaatsen voor voertuigen en voetgangers, parkeerterreinen op het spoor en de markt die langs de lijn is gevestigd. Om deze ongevallen te voorkomen, hebben de grootstedelijke gemeente Diyarbakır en de Kamer van Koophandel en Industrie van Diyarbakır op verschillende data verzocht om opname van de weg in een brief van het 5e regionale directoraat van TCDD om de spoorwegveiligheid te waarborgen. 5. Onze regionale directie ontwierp de regeling die moest worden gemaakt in overeenstemming met de verzoeken van onze burgers, en het aanbestedingsproject dat op de route met het spoorvoertuig moest worden uitgevoerd, werd ter plaatse uitgelegd met de deelname van de president van de Kamer van Koophandel en Industrie van Diyarbakır, vertegenwoordigers van niet-gouvernementele organisaties en buurthandelaren onder het voorzitterschap van onze gouverneur van Diyarbakır in augustus en de positieve steun van de deelnemers werd ontvangen.


Paneel met een hoogte van 160 cm wordt als draadomheining op de te bouwen betonvloer aangebracht. Zoals vermeld in de valse beschuldigingen in de pers, is er nooit een muur gebouwd. In het kader van het project zullen in totaal 10 overtochten aan onze burgers worden aangeboden om moeilijkheden op het 16 kilometer lange traject te vermijden. Deze; Het bestaat uit 6 overwegen, 2 ondergrondse kruisingen, 1 viaduct en 7 voetgangersviaducten waarvoor de projectvoorbereidingen in uitvoering zijn. Terwijl het project vordert, zijn op verschillende plaatsen gecontroleerde oversteekplaatsen voor voetgangers vastgesteld om te voorkomen dat onze burgers het slachtoffer worden.

Er is een overweg voor oversteekplaatsen voor voetgangers en voertuigen voor de behoeften en eisen van gebruikers van industriële sites en handelaars in de Küçük Sanayi Sitesi.

In tegenstelling tot de in het nieuws genoemde verdeling van de stad in twee door de muur en het hekwerk met scheermes, zal het verlies van mensenlevens en eigendommen van onze mensen worden voorkomen met de aanbesteding van het paneeltype.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties