Waar is het skicentrum Elmadağ, is er een accommodatie?

Waar is het skicentrum Elmadağ, is er een accommodatie?
Waar is het skicentrum Elmadağ, is er een accommodatie?

Elmadağ Skicentrum is een skigebied binnen de grenzen van het dorp Yakupabdal, gelegen op de noordelijke helling van Elmadağ, 17 km ten zuidoosten van Ankara, 10 km van de ringweg Mamak.

Elmadağ Ski Resort-faciliteit


Het skihuis van Ankara Jeugd en Sport Provinciaal Directoraat staat open voor atleten. Skihuizen van METU, Hacettepe University, Ankara University, Gazi University, Ankara Mountaineering, Skiing and Winter Sports Specialization Club Association worden gebruikt door de leden van deze organisaties. Er is ook een viersterrenhotel en twee privérestaurants. Er is een teleski-faciliteit van de luchtmacht, een sneeuwvoertuig en een cafetaria en sinds kort zijn er ook twee kunstsneeuwmachines geïnstalleerd. Het draagvermogen van de 548 m lange teleski's is 720 personen per uur. Het skicentrum is bereikbaar met universitaire voertuigen, stadsbussen of privévoertuigen. De maanden januari-maart worden beschouwd als het skiseizoen, gedurende deze periode is de sneeuwdikte over het algemeen 30-60 cm. Het skicentrum ligt 1500-1850 meter boven zeeniveau. De totale baanlengte is 700 meter, de banen zijn boomloos.

Omdat het gebied in het voorjaar en de zomer geschikt is voor natuurwandelingen, zijn de faciliteiten het hele jaar door geopend.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen