Seymen Landfill Gas Power Generation Facility 1e fase ingehuldigd

Seymen Landfill Gas Power Generation Facility 1e fase ingehuldigd
Seymen Landfill Gas Power Generation Facility 1e fase ingehuldigd

İBB-president Ekrem İmamoğlu heeft de eerste fase van de Seymen Landfill Gas Energy Production Facility ingehuldigd, wat 's werelds grootste project zal zijn dat na voltooiing energie zal produceren uit het stortgas dat in een enkel gebied is geïnstalleerd. İmamoğlu deelt de informatie dat momenteel 1 huishoudens worden voorzien van elektriciteit van Seymen, zei İmamoğlu: “Als ze hun volledige capaciteit bereiken, zullen die 90 huishoudens overeenkomen met het elektriciteitsverbruik van 90 huishoudens. Met andere woorden, dit betekent 465 miljoen bomen, 60 miljoen 2 duizend voertuigen zonder verkeer ”. 'Ik vertel keer op keer het belang van de faciliteit in Seymen door de cijfers te geven; Zeggende dat dergelijke faciliteiten nooit onze geest mogen verlaten, ze zouden een plaats moeten vinden in de bewegingen met betrekking tot de prioriteiten van ons land ", zei Imamoglu," Deze houding is een zeer belangrijk recept dat we kunnen toepassen om ons geld en kapitaal goed te gebruiken, om ze naar de juiste investeringen te leiden, om permanente waarden te creëren en om uit de economische moeilijkheden van ons land te komen. In Istanbul hadden we ons ertoe verbonden in overeenstemming met al deze principes te handelen. Onze handtekening staat onder dit engagement. "We zullen dit nooit op elk moment van onze plicht opgeven."


De opening van de eerste fase van de Seymen Landfill Gas Energy Production Facility, dat het grootste project ter wereld zal zijn dat na voltooiing energie zal produceren uit het stortgas dat in een enkel gebied is geïnstalleerd, werd gehouden met deelname van de president van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem İmamoğlu. CHP vice-voorzitter Ahmet Akın, CHP Istanbul plaatsvervangend Turan Aydoğan, Silivri burgemeester Volkan Yılmaz, Büyükçekmece burgemeester Hasan Akgün en IMM senior management waren aanwezig bij de ceremonie die voor de opening werd gehouden. İSTAÇ A.Ş., dat grote inspanningen heeft geleverd bij de bouw van de faciliteit en onlangs stierf als gevolg van Kovid-1. Müzeyyen Canlı, echtgenote van General Manager Mustafa Canlı, woonde de ceremonie ook bij als "eregast". De eerste toespraak voorafgaand aan de ceremonie hield İstanbul Enerji A.Ş. General Manager Mehmet Aslan Değirmenci gaf gedetailleerde informatie over de faciliteit.

MUSTAFA CANLI WORDT NIET VERGETEN
Na de veldmicrofoon van İmamoğlu Millers, begon de toespraak "een zeer waardevol project namens Istanbul en Turkije ter ere van de lancering, ik heb het genoegen en de trots" met de woorden. İmamoğlu onderstreepte dat ze nog een krachtige energiecentrale hebben toegevoegd naast de faciliteiten in Kömürcüoda en Odayeri, en herinnerde eraan dat het project een geschiedenis van ongeveer 8 jaar heeft. İmamoğlu verklaarde dat er veel financiële problemen waren in verband met dit proces en onderstreepte dat ze, zodra ze begonnen te werken, het project opnieuw met hun team bespraken. “Zoals op elk gebied, hoe kunnen we het proces op de meest efficiënte manier voltooien door onze middelen, energie en tijd correct te structureren, hoe kunnen we ons Istanbul naar; Zeggen dat we die reis hebben opgebouwd ”, wijdde İmamoğlu een speciale paragraaf aan wijlen Live, die aan het proces heeft bijgedragen. Imamoglu uitte zijn gevoelens: 'Natuurlijk verloren we een van onze dierbare vrienden onder de reisgenoten die ik in dit proces noemde. İSTAÇ A.Ş. We zijn onze General Manager, onze dierbare broer Mustafa Canlı, kwijtgeraakt. Ik zou zijn gewaardeerde vrouw, mevrouw Müzeyyen, willen bedanken voor het komen hier en het eren van ons, ik wens haar genade en zeg 'Laat de plaats het paradijs zijn' ”.

"WERELDWIJDE OPWARMING EN KLIMAATVERANDERING IS VITALE KWESTIES"
İmamoğlu merkte op dat het milieu een van de belangrijkste agendapunten van de wereld is en benadrukte dat concepten als klimaatverandering en opwarming van de aarde de belangrijkste kwesties zijn. Erop wijzend dat de waarschuwingen van wetenschappers over dit slechte verloop van de wereld in aanmerking moeten worden genomen, zei İmamoğlu: “In de wereld van vandaag is naar mijn mening het grootste patriottisme de identiteit van het milieu. Dit is erg kostbaar. "Als je aan je kinderen, je leven, je toekomst, je leven en liefde voor je vaderland denkt, moet je nooit en nooit vergeten dat het grootste patriottisme echt milieubewustzijn is." Het ministerie van Milieu en Stedelijke Planning heeft "Milieu-indicatorenrapport" opgesteld waarin een deel van de informatie in İmamoğlu wordt gedeeld: "Helaas zijn ons Turkije, onze lucht en ons water vuil. Helaas staat waterschaarste namens ons land voor de deur door klimaatverandering en de schade die we hebben toegebracht. Met name het gebruik van pesticiden bereikt zeer serieuze cijfers. We horen, weten en volgen hoe onze bossen en endemische soorten met de dag afnemen. Ondanks deze gevaarlijke trend dalen de uitgaven voor milieubescherming in ons land helaas, laat staan ​​de gewenste stijging, ”zei hij.

"WE ZIEN 'SCHAT' WANNEER WE ENKELE GEGEVENS KIJKEN"
Met gedetailleerde cijfers over milieuvervuiling en de gevaren die de wereld te wachten staan, waarschuwde İmamoğlu dat het schilderij "erg pijnlijk" was. İmamoğlu zei dat de tafel "parallel loopt aan onzorgvuldigheid" en zei: "Dit zijn de burgemeester, bestuurders, regeringsfunctionarissen van elk van ons politici; zij zijn de belangrijkste verantwoordelijkheid van ieder van ons en wat we moeten verwoorden. In tegenstelling tot deze verantwoordelijkheid, zien we als we naar sommige gegevens kijken dat we met verraad worden geconfronteerd. In dit land en in deze geliefde stad zijn helaas slechte attitudes ten opzichte van het milieu en slechte praktijken, die de afgelopen 15 jaar zijn waargenomen, naar voren gekomen. Vooral sinds de dag dat we aantreden, is het waardevol voor hem om er altijd aan te herinneren, zoals we op elk punt hebben gezegd, dat een van onze onderwerpen de omgeving is. Daarom stellen we het concept van groen op de eerste plaats, terwijl we een groene, eerlijke en creatieve stad positioneren. Hiervoor waarderen we het openen en ontwikkelen van groene zones ”.

"KANAL IS NIET ISTANBUL, IK HEB DEZE STIJLINVESTERINGEN NODIG"
De overdracht van Turkije is een land dat afhankelijk is van olie en aardgas. İmamoğlu, "Dit soort investeringen, het verminderen van deze afhankelijkheid is, hoeveel je echt nodig hebt om nationaal en waardevol te worden, onderstreepte Unsui. Precies om deze redenen, niet alleen in Istanbul, is Turkije kostbaar om over al deze eigendommen te verspreiden. Er is een punt dat we zullen blijven zeggen zonder moe te worden. Het zijn precies zulke productieve banen, zulke productieve projecten terwijl werk ongelooflijke waarde zal toevoegen aan Turkije, zowel onze İstanbul'umuzda, dergelijke projecten, terwijl Kanaal genaamd Istanbul, Istanbul volledig onnodig, overbodig, de Turkse agenda bezet en ook Istanbul Ik zou dit aan onze burgers willen aankondigen door te onderstrepen dat we middelen zullen toewijzen aan een project dat zijn omgeving zal verraden, en dat we middelen zullen toewijzen aan projecten die Istanbul dienen, zijn mensen dienen en ons land dienen ”.

"WANNEER DE ENERGIE GOEDKOPER WORDT, ZAL ER NIEUWE WERKGELEGENHEID CREËREN"
Benadrukkend dat ze weten dat het productievolume in verschillende sectoren zal toenemen naarmate energie goedkoper wordt, voegde İmamoğlu eraan toe dat op deze manier nieuwe werkgelegenheidsgebieden zullen worden gecreëerd. Imamoglu merkte op dat de omzetting van stortgas in energie waardevolle en positieve effecten creëert van het milieu naar de economie, van menselijk geluk tot het publiek, en gaf de volgende informatie over de faciliteit: “Dit is een elektriciteitscentrale van 220 hectare die is gevestigd in een afvalverwerkingsgebied van 6 hectare. 10 duizend vierkante meter gesloten ruimte. Het kost ons 133 miljoen 500 lira. We hebben deze kosten in onze gemeente echt bereikt met een strak gebruik van eigen vermogen. Daarnaast kregen we conform de overeenkomst met EMRA een vergunning tot 12 januari 2047. En in de eerste fase werd de levering van ongeveer 12 megawatt aan vermogen met 17 gasmotoren gedaan door het ministerie. We zijn ook begonnen met de verkoop van energie aan het nationale systeem via de energiemarkt. In feite wekken we momenteel een energie op die overeenkomt met de jaarlijkse elektriciteitsbehoefte van 90 huishoudens. Met andere woorden; We houden er allemaal van om bomen te planten, het betekent dat we 11 miljoen 500 duizend bomen moeten planten. Dat betekent dat 435 duizend voertuigen geen verkeer meer hebben. We zullen deze plek hopelijk verhogen tot 25 megawatt en continu vergroten door continuïteit te verkrijgen. Als het zijn volle capaciteit bereikt, is dit vermogen 90 megawatt. In die zin hoop ik dat het de eerste faciliteit ter wereld wordt met de huidige waarden. voor Turkije, en we zijn trots serieus. Het is een waardevol project dat we samen naar de inwoners van Istanbul brengen als het kostbare geld van onze stad tot op de cent op een goed gecontroleerde manier wordt besteed. Die 90 duizend huishoudens komen bij volledige capaciteit overeen met het elektriciteitsverbruik van 465 duizend huishoudens. Met andere woorden, dit betekent dat 60 miljoen bomen en 2 miljoen 300 duizend voertuigen het verkeer verlaten. "

"IMM BIEDT 26 MILJOEN DOLLAR WINST IN 776 JAAR"
'Ik vertel keer op keer het belang van de faciliteit in Seymen door de cijfers te geven; Zeggende dat dergelijke faciliteiten nooit uit onze gedachten mogen gaan, ze zouden een plaats moeten vinden in de bewegingen met betrekking tot de prioriteiten van ons land ", Imamoglu sloot zijn toespraak af met de volgende woorden:" Deze houding is het gebruik van ons geld en kapitaal, het richten op de juiste investeringen, het creëren van permanente waarden en het verlaten van de economische moeilijkheden waarin ons land verkeert. Het is een belangrijk recept. In Istanbul hadden we ons ertoe verbonden in overeenstemming met al deze principes te handelen. Onze handtekening staat onder dit engagement. We zullen dit nooit op elk moment van onze missie opgeven. Ik hoop dat als we naar het eindresultaat van deze oplossing kijken, deze instelling zelfs in 25 dagen 2 miljoen lira aan elektriciteit heeft verkocht. Tegen het einde van het jaar zullen onze inkomsten 11 miljoen bedragen. Ik hoop dat wanneer we onze capaciteit volgend jaar vergroten, dit 200 miljoen lira per jaar zal bereiken. We verwachten dat dit project zijn inkomsten zal verhogen tot 2047 miljard USD 1 miljoen met extra investeringen tot 137. Gezien het feit dat 361 miljoen dollar van dit inkomen zal worden besteed aan de ontwikkelings- en facilitaire uitgaven van deze plek, zal IMM in 26 jaar tijd 776 miljoen dollar hebben verdiend met ons project hier.

"DE LEVENSSTANDAARD VAN 16 MILJOEN ISTANBUL-MENSEN ZAL TOENEMEN"
“Al deze inkomsten zullen worden gebruikt voor een groener, creatiever en slimmer Istanbul, een eerlijker Istanbul. Samen zullen we de levensstandaard van 16 miljoen Istanbulieten naar een veel beter niveau tillen. In die zin is het punt waarop absoluut alles wat we doen voor het welzijn van de samenleving, voor het welzijn van onze natie, ons land en voor het welzijn van de hele mensheid is, een zeer waardevol element voor ons. Ik dank oprecht al mijn leidinggevende vrienden die zich met al hun inspanningen aan het proces hebben gewijd. Ik juich ze allemaal van harte toe. Gezondheid voor het werk en het hart van iedereen. En vooral het milieu, vooral het afvalbeheer van de stad en vooral het winnen van energie, wat een waardevol eindresultaat is van dit proces, zullen nooit en nooit achterblijven in onze investeringsprincipes. Ik wens dat de Seymen Landfill Gas Power Generation Facility gunstig is voor onze hele stad, ons land en Istanbul. Laten we eindigen met een grap: we zeiden 'ik heb een jeugd'. We zeiden 'onze opwinding is hoog'. Laten we vandaag toevoegen; onze energie is nu ook erg hoog. "


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties