SED-betalingen worden vandaag op rekeningen gestort

SED-betalingen worden vandaag op rekeningen gestort
SED-betalingen worden vandaag op rekeningen gestort

Zehra Zümrüt Selçuk, minister van Familie, Arbeid en Sociale Diensten, kondigde aan dat betalingen voor de Sociale en Economische Ondersteuningsdienst (SED) vanaf vandaag zullen worden gestort op de rekeningen van burgers in nood.


Minister Selçuk zei: “In oktober zullen we 128 miljoen TL betalen voor onze 133,3 duizend kinderen die profiteren van SIA-service. Met SED ondersteunen we onze kinderen met hun families, handhaven we de integriteit van het gezin en nemen we de belangen van onze kinderen in acht ”.

Minister Selçuk verklaarde dat de betalingen tussen 8 en 15 oktober 2020 op rekeningen zullen worden gestort en wenste dat ze gunstig zouden zijn voor alle kinderen en hun gezinnen.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen