Award voor Santa Farnma met Safe Driving Project

Award voor Santa Farnma met Safe Driving Project
Award voor Santa Farnma met Safe Driving Project

Santa Farma, dat deelnam aan de Occupational Health and Safety Good Practice Competition die dit jaar voor de tweede keer werd georganiseerd door KIPLAS, met zijn “Safe Vehicle Use” -project, ontving de tweede prijs.


Santa Farma nam deel aan de Occupational Health and Safety Good Practice Competition die dit jaar voor de tweede keer door KIPLAS werd georganiseerd met het project “Safe Driving”. Het ministerie van Familie, Arbeid en Sociale Diensten, academici en vertegenwoordigers van toonaangevende bedrijven in het veld waren juryleden voor de wedstrijd. De juryleden, die elk waardevol project zorgvuldig onderzochten, beloonden Santa Farma met de tweede prijs met het project "Safe Vehicle Use".

Santa Farma, dat verschillende projecten realiseert die alle aspecten van het leven ten goede zullen komen, loopt voorop in de acceptatie en implementatie van een cultuur voor veilig voertuiggebruik met zijn Safe Vehicle Use-project. Op deze manier zorgt het voor een meetbare vermindering van verkeersongevallen en boetes. Dankzij het project, terwijl het brandstofverbruik wordt verminderd, draagt ​​het ook bij aan de vermindering van koolstofemissies in de atmosfeer voor een schonere wereld.

Dankzij het voertuigveiligheidssysteem dat Santa Farma sinds 2017 in zijn eigen bedrijfsvoertuigen heeft geïmplementeerd, 41,4% van het totale aantal verkeersongevallen, 48,5% van het aantal verkeersongevallen met bestuurdersfouten, 35,9% van het aantal betrokken bestuurders bij verkeersongevallen, 8,3% van de verkeersboetes, 24,4% boetes, 20,5% boetes voor gsm-gebruik en 8% brandstofverbruik.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties