Rıfat Uslu Street geopend als een dubbele weg

Rıfat Uslu Street geopend als een dubbele weg
Rıfat Uslu Street geopend als een dubbele weg

De grootstedelijke gemeente heeft het wegenprobleem in de Rıfat Uslu-straat opgelost, een van de chronische problemen van Mersin en het slachtoffer van burgers. Metropolitan teams voltooiden de asfaltwerkzaamheden aan de betreffende straat en stelden onlangs de straat open voor verkeer. Het verkeersprobleem, dat al jaren wordt ervaren op de kruising van de straten Kuvayi Milliye, Gözne en Rıfat Uslu, is daarmee tot een einde gekomen.


Na de werkzaamheden van de teams van de afdeling Wegenbouwonderhoud en -reparatie van de gemeente Mersin, werd het district Toroslar Akbelen en de Milli Mücahit Rıfat Uslu-straat geopend als een dubbele weg.

Er werd tweeduizend 2 ton BSK geproduceerd

Voorafgaand aan het werk van de grootstedelijke teams op straat werden chauffeurs die van west naar oost over de derde ringweg reden in het betreffende gebied geblokkeerd en vervolgden ze de weg vanuit alternatieve zijstraten. In het kader van de werkzaamheden van de wegenbouw-, onderhouds- en reparatieteams werd 350 ton BSK gefabriceerd voor de 27 meter lange en 2 meter brede weg. Hiervan werd 300 ton als bindmiddel en 1300 ton als schuurmiddel gegoten. Bij de werken werd drieduizend ton basismateriaal gebruikt.

Bovendien werd tweeduizend vierkante meter vloerbedekking gemaakt op de weg waar bidirectionele bestrating werd vervaardigd. In totaal werden in beide richtingen 2 300 meter randen vervaardigd in de middenberm, die 2 meter lang is.

Burgemeester Seçer bezocht onlangs de Rıfat Uslu-straat.

Burgemeester Vahap Seçer, burgemeester van Mersin, bezocht de Rıfat Uslu-straat, die werd geopend als een dubbele weg door de Metropolitan Municipality in Toroslar, waar hij naartoe ging tijdens zijn districtsbezoeken. De buurtbewoners spraken hun dank uit aan burgemeester Seçer voor het werk tijdens het onderzoek.

"30 jaar wachten is voorbij"

Yusuf Kılıç Buurthoofd Muhammet Akça zei dat ze al 30 jaar wachten op de aanleg van de straat en verklaarde dat er sinds zijn jeugd geruchten zijn dat de weg zal worden aangelegd: “Het was een weg die onze burgers al 30 jaar lang wilden openen. Met de instructies van onze president, de heer Vahap Seçer, begon de wegenbouw in zeer korte tijd. Uiteindelijk was het een goede baan. Na 30 jaar werd dit werk geschonken aan onze Vahap Seçer-president. Het pijnlijke wachten is voorbij. Bovendien hebben MESKI-teams onlangs de infrastructuur vernieuwd op onze 217e straat, de bloedende wond van onze buurt en waar we een regenwaterprobleem hebben. Ze hebben het geweldig gedaan. Ik dank onze Vahap-president oprecht. De opening van deze weg was als een berg op onze schouders. Onze president heeft deze berg opgetild, 'zei hij.

"We hebben een manier die bij onze buurt past"

Het hoofd van de wijk Akbelen, Seyhan Teyyar, verklaarde dat de uitgevoerde werken het verkeer in veel wijken hebben verlicht en zei: “We danken onze burgemeester van de Metropolitan Municipality. Het was een goed werk. Ons pad is verbreed. Oversteken op de weg zijn nu comfortabeler. Het was voorheen lastig voor ons. Als onze wegen en trottoirs mooi zijn, kunnen onze mensen ze comfortabeler bereiken. Als we ernaar kijken in termen van verkeer, is het een handiger transport. We hadden een manier die bij onze buurt zou passen. Onze wegen en trottoirs worden aangelegd en vernieuwd ”.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties