President Eken eist de infrastructuurvergoeding van Demirağ OIZ

President Eken eist de infrastructuurvergoeding van Demirağ OSB
President Eken eist de infrastructuurvergoeding van Demirağ OSB

De voorzitter van de Kamer van Koophandel en Industrie van Sivas (STSO) Mustafa Eken, de Turkse Unie van Kamers en Goederenbeurzen (TOBB), woonde de overleg- en beoordelingsbijeenkomst bij die werd georganiseerd door.


Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank, TOBB-president Rifat Hisarcıklıoğlu en kamerpresidenten woonden de bijeenkomst bij.

President Eken, die de problemen en problemen van Sivas en de zakenwereld overbracht aan minister Varank, eiste dat de nodige toelage zou worden gestuurd om de infrastructuur van de Demirağ Organized Industrial Zone snel te voltooien.

Burgemeester Eken onderstreepte dat er geen plaats meer is in Sivas 1st OIZ en zei: “Beste minister, we hebben geen plaats meer in Sivas First Organised Industry, we hebben 5-6 pakketten. Het aantal werklozen in Sivas ligt rond de 40-50 duizend. De aanbesteding voor infrastructuur van Demirağ OIZ, gehouden in 2018, had eind 2020 moeten eindigen. Er is een budget nodig dat eind 2020 afloopt. Tot nu toe is slechts 94 miljoen TL van 4 miljoen TL infrastructuurkosten verzonden. Deze infrastructuur moet af. Zo hebben we al met je gesproken zodat onze president het decreet zal ondertekenen om de infrastructuur te beëindigen. Noch de infrastructuur vordert echter noch is ondertekend. We hebben investeerders, er zullen 5-10 duizend mensen werken. We houden ze een jaar klaar, maar we houden ze als het ware bezig. "Als de infrastructuur ophoudt en het decreet wordt ondertekend, stopt de werkloosheid in onze stad en komt Sivas op de plek die het verdient."


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties