Burgemeester Zeybek gaf informatie aan minister Karaismailoğlu over het AFRAY-project

Burgemeester Zeybek gaf informatie aan minister Karaismailoğlu over het AFRAY-project
Burgemeester Zeybek gaf informatie aan minister Karaismailoğlu over het AFRAY-project

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, die naar Afyonkarahisar kwam voor een reeks bezoeken en contacten, bracht een bezoek aan de gemeente.


Afyonkarahisar-gouverneur Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar AK-partijafgevaardigden Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, MHP Afyonkarahisar plaatsvervangend Mehmet Taytak, TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, Hüseyin Ceylan Uluçay, voorzitter van de AK-partij, voorzitter van de provinciale algemene vergadering Burhanettin Çoban, voorzitter van het centrale district van de AK, Ziya Coşkun Karadeniz, voorzitter van de jeugdafdeling Ethem Karahan, regionaal directeur van DDY Adem Sivri en de bureaucraten van het ministerie vergezeld.

LOPENDE EN GEPLANDE INVESTERINGEN WERDEN BESPROKEN

Tijdens het bezoek sprak burgemeester Zeybek zijn genoegen uit om minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu in de gemeente te mogen ontvangen. Toen hij minister Karaismailoğlu informatie gaf over het AFRAY-project, dat een grote bijdrage zal leveren aan het stadsvervoer, bedankte burgemeester Zeybek hem voor zijn steun. Burgemeester Zeybek, die de voortgang van het project toelichtte, wisselde ook van gedachten over de PTT- en Telecom-gebouwen op Zafer Square.

Burgemeester Zeybek legde een verklaring af over het bezoek en zei: “We hebben onze minister geïnformeerd over de projecten die we in onze stad zullen doen. Ze zeiden dat ze ons als bediening zouden steunen. We zullen ons best doen om onze mooie stad Afyonkarahisar naar een beter punt te brengen. Alles is voor Afyonkarahisar ”.

"DE STAD VAN HELDEN AFYONKARAHİSAR"

Adil Karaismailoğlu, de minister van Transport en Infrastructuur, wenste burgemeester Mehmet Zeybek de voortzetting van zijn succesvolle werk en verklaarde dat ze als ministerie allerlei soorten steun zouden geven. Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu sprak zijn grote genoegen uit om Afyonkarahisar, de stad van de helden, te bezoeken en zei: "Onze enige droom op deze weg die we op weg zijn gegaan met het doel van holistische ontwikkeling voor Afyon is om waardevolle werken over te laten aan toekomstige generaties".

Burgemeester Zeybek overhandigde een schaakspel en een gebedskleed van vilt aan minister Karaismailoğlu ter nagedachtenis aan het bezoek Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu ondertekende het ereboek van de gemeente Afyonkarahisar om het bezoek te herdenken.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties